Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scripte daha 1 hafta önce tanıştım ban yemedim hayırlısı inş yemeyiz uzun ömür versin hesaplarıma ama 2014 yılında skin hilesinden ban yemiştim 30 levele daha yeni kasmıştım ranked atamadan ban yemiştim çok üzmüştü
Ilk wolfteamde yemistim. 2010 filandi. Sonra da cs go da vac ban yemistim. Bu ikisinden sonra abartmiyorum artik wolfteamde bilerek yedim ama. Oyun resmen pay to win formatina girdigi icin kafam bozuldu intikam almak icin bilerek yemistim
hiç hile kullanmadım liteda dolayısıyla ban da yemedim fakat mobilede sadece wall hack kullanmıstım. Hile her özelliği sağlıyordu tabi ama duvar arkası adam izlemeyerek , aim hack vs gibi seylerden kaçınarak As rütbeye kadar çıkmıştım. Sonra saldım tabi , LİTE candır
sezon 6 da yemiştim en son yasuo oynuyordum aka's yasuo diye cidden kanser bi sc vardı onu deniyordum space sakız yapıstır win alıyordun öyleydi 2 gün sonra ban yedik tabi script BOl üzerinden almıştım.