5 Eyl 2016 #1 interal I Üye Katılım 4 Tem 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 0 Yaş 29 9 HİZMET YILI Beyler Sımdı ıllegal hack kodladım oynuyodum sonra bıtane daha ıllegal hılelı kısı geldı ama benden daha serı hatta abartmadan sanıyede ıkı defa oluyodu ben olme hızını nasıl yukseltebılırım ?
Beyler Sımdı ıllegal hack kodladım oynuyodum sonra bıtane daha ıllegal hılelı kısı geldı ama benden daha serı hatta abartmadan sanıyede ıkı defa oluyodu ben olme hızını nasıl yukseltebılırım ?
5 Eyl 2016 #2 Koray K Nothing. Süper Üye Katılım 30 Nis 2016 Mesajlar 957 Tepki puanı 37 10 HİZMET YILI Speed ekledinmi eklediysen no clip ekle daha seri atlarsın benim illegal 2 saniyede bitiriyo .s Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 interal I Üye Katılım 4 Tem 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 0 Yaş 29 9 HİZMET YILI K0RAY' Alıntı: Speed ekledinmi eklediysen no clip ekle daha seri atlarsın benim illegal 2 saniyede bitiriyo .s Genişletmek için tıklayın ... hızlı doğma - öldüğün yerde doğma - speed var sadece bu üçü no clip eklicem şimdi teşekkür ederim olursa repini verdim gitti Oyla 0 Olumsuz oyla
K0RAY' Alıntı: Speed ekledinmi eklediysen no clip ekle daha seri atlarsın benim illegal 2 saniyede bitiriyo .s Genişletmek için tıklayın ... hızlı doğma - öldüğün yerde doğma - speed var sadece bu üçü no clip eklicem şimdi teşekkür ederim olursa repini verdim gitti
5 Eyl 2016 #4 quantium Q Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI bomba kurma kodluyamıyomusunuz ? Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Eyl 2016 Konuyu başlatan #5 interal I Üye Katılım 4 Tem 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 0 Yaş 29 9 HİZMET YILI interal' Alıntı: K0RAY' Alıntı: Speed ekledinmi eklediysen no clip ekle daha seri atlarsın benim illegal 2 saniyede bitiriyo .s Genişletmek için tıklayın ... hızlı doğma - öldüğün yerde doğma - speed var sadece bu üçü no clip eklicem şimdi teşekkür ederim olursa repini verdim gitti Genişletmek için tıklayın ... No clip kodunu atabilirmisin bide o öldükten sonra 1 saniye gibi bi süre bekliyo onu nasıl azaltıcam sendeki özellikler ne ? quantium' Alıntı: bomba kurma kodluyamıyomusunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Kodlayamıyoruz Yani ben kodlayamıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
interal' Alıntı: K0RAY' Alıntı: Speed ekledinmi eklediysen no clip ekle daha seri atlarsın benim illegal 2 saniyede bitiriyo .s Genişletmek için tıklayın ... hızlı doğma - öldüğün yerde doğma - speed var sadece bu üçü no clip eklicem şimdi teşekkür ederim olursa repini verdim gitti Genişletmek için tıklayın ... No clip kodunu atabilirmisin bide o öldükten sonra 1 saniye gibi bi süre bekliyo onu nasıl azaltıcam sendeki özellikler ne ? quantium' Alıntı: bomba kurma kodluyamıyomusunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Kodlayamıyoruz Yani ben kodlayamıyorum
7 Eyl 2016 #6 srelenka S Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Ödüller 6 10 HİZMET YILI kardeşim bot güzel çalışıor fakat oyun kapanıor ne yapabilirim ? Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Eyl 2016 Konuyu başlatan #7 interal I Üye Katılım 4 Tem 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 0 Yaş 29 9 HİZMET YILI srelenka' Alıntı: kardeşim bot güzel çalışıor fakat oyun kapanıor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... bende atmıyor valla bilmiyorum kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
srelenka' Alıntı: kardeşim bot güzel çalışıor fakat oyun kapanıor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... bende atmıyor valla bilmiyorum kardeşim
7 Eyl 2016 #8 Kimsesiz K Onaylı Üye Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 82 Tepki puanı 8 Ödüller 8 9 HİZMET YILI interal' Alıntı: srelenka' Alıntı: kardeşim bot güzel çalışıor fakat oyun kapanıor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... bende atmıyor valla bilmiyorum kardeşim Genişletmek için tıklayın ... SPEEDİ ÇOK KODLARLA YÜKLE Oyun Motor Gibi Çalışır Yani Bir Oyun 40 Sa hemen 1 snde oyun biter 80 se 2 sn 120 se 3 sn 160 ise 4 Sn kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
interal' Alıntı: srelenka' Alıntı: kardeşim bot güzel çalışıor fakat oyun kapanıor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... bende atmıyor valla bilmiyorum kardeşim Genişletmek için tıklayın ... SPEEDİ ÇOK KODLARLA YÜKLE Oyun Motor Gibi Çalışır Yani Bir Oyun 40 Sa hemen 1 snde oyun biter 80 se 2 sn 120 se 3 sn 160 ise 4 Sn kardeşim