eline sağlık kardeşim listeme ekledimUfak bir not: Listeme başlamadan önce şu film de vardı imbd puanı yüksek olan yada bu film de vardı diyebilirsiniz bunlara örnek olarak Avatar, Yüzüklerin Efendisi gibi seriler söyleyebilirsiniz ancak ben hem severek izlediğim hemde imbd puanını en yüksek bulduğum filmleri seçmeye çalıştım özellikle izlemediğinizi düşündüğüm filmleri. Umarım beğenirsiniz şimdiden iyi seyirler.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Vizyon tarihiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap| 2s 14dk
YönetmenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
OyuncularBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sihirbaz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/ 1s 50dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyuncular:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Akıl Defteri
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/ 1s 56dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyuncular:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sherlock Holmes
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/ 2s 8dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
V for Vendetta
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/ 2s 10dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Prestij
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/ 2s 8dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Full Metal Jacket
Vizyon tarihi belirsiz / 1s 56dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Schindler'in Listesi
Vizyon tarihi belirsiz / 3s 15dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hayat Güzeldir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/ 1s 57dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Forrest Gump
Vizyon tarihi belirsiz / 2s 20dk /Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Doom 3 oyun Filmin ismi sadece "Doom" Karl Urban oynuyor film de biliyorum imbd puanı ise 5,2 ben imbd'si yüksek olan filmleri derledim 8 ve üzeri.Birde doom3 var onuda eklmen lazm
Doom 3 oyun Filmin ismi sadece "Doom" Karl Urban oynuyor film de biliyorum imbd puanı ise 5,2 ben imbd'si yüksek olan filmleri derledim 8 ve üzeri.
Sakin ol ben filmi izledim tabi ki senin görüşüne göre 8-9 olabilir. Zevk meselesi sonuç da ben imdb puanına göre hareket ettim başlıkta da gördüğün üzere daha doğrusu izlediğim beğendiğim ve imdb puanı en yüksek filmleri derlediğim bir öneri konusu paylaştım. Yani başlıktan da anlıcağın üzere imdb puanına göre konuşmam bu bağlam da normal değil mi ?Goreceli dir imd puana gore harket edilemz 5 olalbr bana gore 8 9 o yuzden herseyi imd puananina baglama arkdasimin izlemesini istedim sende izle ondan sonra yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?