1 Nis 2020 #1 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI Merhaba, imGui ile önce bi hile tasarımı yapmak istiyorum. Sonrasında offline oyunlara hile yapmak istiyorum. c# ile yapıyordum zaten. imGui nereden temin edebilirim. Hangi oyunda denemeler yapabilirim. Fikir verebilir misiniz ?
Merhaba, imGui ile önce bi hile tasarımı yapmak istiyorum. Sonrasında offline oyunlara hile yapmak istiyorum. c# ile yapıyordum zaten. imGui nereden temin edebilirim. Hangi oyunda denemeler yapabilirim. Fikir verebilir misiniz ?
1 Nis 2020 #2 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Directx9 ile oyuna hook edip menu yapabilirsin tabiki c++ ile external ile yapicaksan sana overlay gerek internal icinde hook
Directx9 ile oyuna hook edip menu yapabilirsin tabiki c++ ile external ile yapicaksan sana overlay gerek internal icinde hook
1 Nis 2020 #3 erenege20 E Dreacy Uzman Üye Katılım 5 Ağu 2018 Mesajlar 179 Çözümler 2 Tepki puanı 10 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Directx9 ile hook yapman senin işini göreceğini düşünürum hangi oyunda deneme yapacağın nasıl yaptığına bağlı
Directx9 ile hook yapman senin işini göreceğini düşünürum hangi oyunda deneme yapacağın nasıl yaptığına bağlı
2 Nis 2020 #4 ozkan5937 O Üye Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 Yaş 34 6 HİZMET YILI Directx9 ile
2 Nis 2020 Konuyu başlatan #5 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI SCRİPTT' Alıntı: Directx9 ile oyuna hook edip menu yapabilirsin tabiki c++ ile external ile yapicaksan sana overlay gerek internal icinde hook Genişletmek için tıklayın ... CS GO için ikisinide yaptım. Dün akşamdan beri uğraştım. Hem Internal hem External olarak 2 tane c++ hilesini yaptım çok şükür. Sadece champs var ama
SCRİPTT' Alıntı: Directx9 ile oyuna hook edip menu yapabilirsin tabiki c++ ile external ile yapicaksan sana overlay gerek internal icinde hook Genişletmek için tıklayın ... CS GO için ikisinide yaptım. Dün akşamdan beri uğraştım. Hem Internal hem External olarak 2 tane c++ hilesini yaptım çok şükür. Sadece champs var ama
2 Nis 2020 #6 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI reload58' Alıntı: CS GO için ikisinide yaptım. Dün akşamdan beri uğraştım. Hem Internal hem External olarak 2 tane c++ hilesini yaptım çok şükür. Sadece champs var ama Genişletmek için tıklayın ... Eline saglik dostum
reload58' Alıntı: CS GO için ikisinide yaptım. Dün akşamdan beri uğraştım. Hem Internal hem External olarak 2 tane c++ hilesini yaptım çok şükür. Sadece champs var ama Genişletmek için tıklayın ... Eline saglik dostum
13 Nis 2020 #7 perseuzzrs P Seçkin Üye Katılım 15 Mar 2016 Mesajlar 310 Çözümler 2 Tepki puanı 7 Ödüller 7 Yaş 24 10 HİZMET YILI drctx9 ile yapabilirsin