- Yasaklandı
-
Maalesef kopyaladım yapıştır dedıgımde hiçbirşey gelmedi.dostum fotoğrafın hammaddesine gidip sağ tık yapıpı kopyalayıp dene birde
bazen resim boyutu büyük oluyor, onunla ilgili bir hata alıyormusun?Maalesef kopyaladım yapıştır dedıgımde hiçbirşey gelmedi.
hayır öyle bir hata yok olsa o resim boyutuna göre bulurum veya convertlerım hıc bır hata almıyorum nedensebazen resim boyutu büyük oluyor, onunla ilgili bir hata alıyormusun?
hızlı resımden yaptım evet yukledım lınkı fotograf ekleden ekledım bır şeyler ters gitti yöneticiyle iletişime geçin hatası verdi.Dostum o isi hızlı resimden yapacaksın
Istersen yardım edebilirim ama
Pc başinda değilim
♥♥♥
Dostum resmin üzerine tıkla sağ tık yap yeni sekmede aç oradaki linki kopyala dene bakalım olmaz ise bana geri dönhızlı resımden yaptım evet yukledım lınkı fotograf ekleden ekledım bır şeyler ters gitti yöneticiyle iletişime geçin hatası verdi.
tamamdır çözdüm teşşekür ederim yardımın için. #kilitDostum resmin üzerine tıkla sağ tık yap yeni sekmede aç oradaki linki kopyala dene bakalım olmaz ise bana geri dön
Team den bile ayarlarız dostum
Yeterki gif iste
♥♥♥
Ne demek kardeşimtamamdır çözdüm teşşekür ederim yardımın için. #kilit
Sevenin vardır neden olmasın kimse sevmese allah yardım eden kulunu sever.Ne demek kardeşim
Yardım ediyoruz ama sevenimiz yok be gardaş
♥♥♥
O kadar yardım ediyoruz bazılarına insan bir tsk eder demi yani dostumSevenin vardır neden olmasın kimse sevmese allah yardım eden kulunu sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?