Onaylı Üye
Thank you, now I can do much better !
sayende öğrendim
Öncelikle herkese merhaba.Sitede birçok kişi ne yazık ki İmza Kısmına nasıl gif veya resim konulacağını bilmemekte.Bu sorunu çok sık yaşadığınız için bu konuyu açma düşüncesine kapıldım.
İlk olarak üye gruplarından hangisine sahip olduğunuzu bilmeniz gerek.Aşağıda vermiş olduğum linkten hangi özelliklere sahip olmanız gerektiği gösterilmektedir.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.34766/
Ekli dosyayı görüntüle 21018
Öncelikle imza yetkisine sahip olmanız için Onaylı Üye olmanız gerekmektedir.
Onaylı üye şartlarını tamamladıktan sonra şu yolları izleyerek imza ekleyebilirsiniz.
İMZA EKLEME
Anasayfada sağ tarafta kullanıcı yüzünüze ait yere tıklayarak "imza" kısmını seçin.
Ekli dosyayı görüntüle 21021
Ardından önünüze aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacak.
Ardından resim ekleme tagına gelerek istediğiniz bir resmin ya da gifin URL şeklinde kopyalayarak kutucuğun içine kaydedin.
Ekli dosyayı görüntüle 21022
Ve istemiş olduğunuz resim ve ya gif eklenmiş bulunmaktadır.
Resim ve ya gif ekleme sınırı olduğu için belirli miktardan fazla koyamazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 21023
Bu işlemi yaptıktan sonra "Kaydet" butonuna basın.
İşlemler bu kadarla sınırlı.Artık her yorumunuzun altında imzanız gözükecektir.
PROFİLE EKLEME
Profilinize girerek resminiz alt kısmında bulunan "Avatarı Düzenle" kısmına tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 21025
Ardından İstemiş olduğunuz avatarı bilgisayarınıza yükleyerek gerekli boyut ve gereksinimleri karşıladığına emin olun.
Ardından dosyayı ekleyin ve "Kaydet" kısmına basın.
NOT:Hata verir ise resmin boyutu veya MB fazla olduğundan dolayıdır.Daha düşük ve 400x400 olan pixelleri tercih ediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 21026
İyi Forumlar.
ben youtubede görmüştüm kullanışlıÖnceden bilmiyordum keşke önceden açılsaydı konuama artık biliyorum.
Eline sağlık