Uzman Üye
Neden şu kurucu süper üyeler falan hep imzasına kız koyuyolarda diğerleri koymuyor merak ettim
Bana gerektiğinde bulmak için gibi geldi onu açıyolar sonra sağ el hazır oldaKeyif Meselesi yada Sevdikleri yada Kızları Çok seviyorlar da ondan benim bilediğim keyfiten koyuyorlar.
onun gibi olabilir mantıklı ASD:fQdBana gerektiğinde bulmak için gibi geldi onu açıyolar sonra sağ el hazır olda
bunu yazmaya nekadar uğraştın ya bi üşenir insan (adam cool rıza baba)Kişinin Zevkine Göre Değişmektedir Hey üye İstediği İmza Ve Ğrofil Resmi Ekleyebilir.
-- Ama Bazı Kurallar Vardır +18 Ve Sıyaset onay sistemi İçerikli Pf Ve İmza Eklemek Yasaktır.
Buna Dikkat Ediniz Önce Uyarılırsınız Veya İmzanız Sılınır Tekrarı Halında Herhangı Bır Yetkilinin Gazabına Uğrayabilirsiniz.
adam size acıklama yapıyor bilgi paylasıyor sen burada makara yapıyorsun :Sbunu yazmaya nekadar uğraştın ya bi üşenir insan (adam cool rıza baba)
öyle amaadam size acıklama yapıyor bilgi paylasıyor sen burada makara yapıyorsun :S
peki belki bayandır millet yazmasın diye erkek yapmıştır cinsiyeti ?Benim için bir sıkıntı yok profile gidip cinsiyeti öğrenin
bu kızın adı ne :dBenim için bir sıkıntı yok profile gidip cinsiyeti öğrenin
Bilmem ben doğru cinsiyeti yazdım sıkıntı olmuyor he bazen kendini bilmezler küfrediyor felan ama yetkililer anında cevap veriyor.peki belki bayandır millet yazmasın diye erkek yapmıştır cinsiyeti ?
Boşver.bu kızın adı ne :d
sabri sarıoglubu kızın adı ne :d
:/ ben soylemedim sen niye söyledinselena gomez
keyıf meselesııNeden şu kurucu süper üyeler falan hep imzasına kız koyuyolarda diğerleri koymuyor merak ettim
O zaman herkes kendi cinsiyetinde imza atsın düşünsene imzalara killi kıllı adamlar olur ben rahatım benim imza kalabilir o zaman :dkeyıf meselesıı
mılletın aklı fıkır kızlarda demek