belki yukarı ve aşağı nın hızları farklıdır ayarlarda mouse tekerleği hızı gibi bir şey olması lazım oraya bakbenim mouse tekerleğim bozuk ve aşşağıya doğru kaydırınca azcık gidiyor sonra biraz geri geliyor yani şöyle anlatayım aşşağıya kaydırınca 2 aşşağı 1 yukarı gidiyor gibi düşünün oyunlarda baya zorluk oluyor aynısı yukarı kaydırırken de geçerli ve bazen kendi kendine yukarı yada aşşağıya kaydırıyor bunun için hangi parçayı temin etmeliyim garanti vs yok sıfır olarak aldım max 2 3 ay oldu alalı
Markası ne hocam mouse'unuzunbenim mouse tekerleğim bozuk ve aşşağıya doğru kaydırınca azcık gidiyor sonra biraz geri geliyor yani şöyle anlatayım aşşağıya kaydırınca 2 aşşağı 1 yukarı gidiyor gibi düşünün oyunlarda baya zorluk oluyor aynısı yukarı kaydırırken de geçerli ve bazen kendi kendine yukarı yada aşşağıya kaydırıyor bunun için hangi parçayı temin etmeliyim garanti vs yok sıfır olarak aldım max 2 3 ay oldu alalı
inca diye bir şey ne olduğu hakkında bir bilgim yok türk markası herhaldeMarkası ne hocam mouse'unuzun
nisan da fransaya gideceğim ordan logitech g502 x alacağım burdan birdaha mouse almayayım diyorum bu kalitesiz dandik mouseı bile 200 küsür para verdimdostum mouse değişim vakti gelmiştir.
200 tl verip bozulması sacmainca diye bir şey ne olduğu hakkında bir bilgim yok türk markası herhalde
Post automatically merged:
nisan da fransaya gideceğim ordan logitech g502 x alacağım burdan birdaha mouse almayayım diyorum bu kalitesiz dandik mouseı bile 200 küsür para verdim
yeni mouse almak zorundasın bence rampage al benden söylemesibenim mouse tekerleğim bozuk ve aşşağıya doğru kaydırınca azcık gidiyor sonra biraz geri geliyor yani şöyle anlatayım aşşağıya kaydırınca 2 aşşağı 1 yukarı gidiyor gibi düşünün oyunlarda baya zorluk oluyor aynısı yukarı kaydırırken de geçerli ve bazen kendi kendine yukarı yada aşşağıya kaydırıyor bunun için hangi parçayı temin etmeliyim garanti vs yok sıfır olarak aldım max 2 3 ay oldu alalı
evet aynı problem bende de vardı maalesef değişim vaktiarkadşlar bende bu sorun var ama mouse değiştirmemmi lazım
hocam artı değişme zamanı gelmiş demekkibenim mouse tekerleğim bozuk ve aşşağıya doğru kaydırınca azcık gidiyor sonra biraz geri geliyor yani şöyle anlatayım aşşağıya kaydırınca 2 aşşağı 1 yukarı gidiyor gibi düşünün oyunlarda baya zorluk oluyor aynısı yukarı kaydırırken de geçerli ve bazen kendi kendine yukarı yada aşşağıya kaydırıyor bunun için hangi parçayı temin etmeliyim garanti vs yok sıfır olarak aldım max 2 3 ay oldu alalı
Kanka içine bir şey kactimi diye baksana ondan kaynaklı ola bilir eğer öyle değilse değiştirbenim mouse tekerleğim bozuk ve aşşağıya doğru kaydırınca azcık gidiyor sonra biraz geri geliyor yani şöyle anlatayım aşşağıya kaydırınca 2 aşşağı 1 yukarı gidiyor gibi düşünün oyunlarda baya zorluk oluyor aynısı yukarı kaydırırken de geçerli ve bazen kendi kendine yukarı yada aşşağıya kaydırıyor bunun için hangi parçayı temin etmeliyim garanti vs yok sıfır olarak aldım max 2 3 ay oldu alalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?