incehesap üzerinden ben aldım sistemi sistem detayları dediğin zaman herşeyi tek tek döküyor orda anakarttaki girişlere kadar detay veriyor kendim sistemi ucuza toplama çalıştım ama fiyat yaklaşık 1000 lira fazlasına çıktıAraştırma yapmak her zaman daha mantıklıdır. Bazı hazır sistemlerde belirli özellikleri tam vermiyorlar mesela RAM 16gb diyor fakat 3200 lük mü yoksa başka RAM'mi belirtilmiyor. Böyle olunca da hazır sistem fiyatı uygunmuş gibi geliyor. Belirttikleri ürünlerin fiyatlarına tek tek bak eğer piyasa ile arasında 500 tl den fazla fark varsa almanı tavsiye etmem.
Genelde ya kendim gider mağazalardan gezerek fiyat araştırması yaparak toplarım ya da direkt olarak laptop alırım. Fakat bir çok kişi alışveriş yapıyor incehesap itopya vs. den ama bana kalırsa toplamak yerine hazır sistem almak daha mantıklı bir çok kullanıcı için çünkü toplarken ya fiyatı uygunmuş deniyor alınıyor fakat uyumsuz oluyor tam performans gösteremiyor parçalar.incehesap üzerinden ben aldım sistemi sistem detayları dediğin zaman herşeyi tek tek döküyor orda anakarttaki girişlere kadar detay veriyor kendim sistemi ucuza toplama çalıştım ama fiyat yaklaşık 1000 lira fazlasına çıktı
Genelde ya kendim gider mağazalardan gezerek fiyat araştırması yaparak toplarım ya da direkt olarak laptop alırım. Fakat bir çok kişi alışveriş yapıyor incehesap itopya vs. den ama bana kalırsa toplamak yerine hazır sistem almak daha mantıklı bir çok kullanıcı için çünkü toplarken ya fiyatı uygunmuş deniyor alınıyor fakat uyumsuz oluyor tam performans gösteremiyor parçalar.
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
Fiyatlarda oynama olması gayet normal bak şimdi ben esnaf çocuğuyum olayı sana anlatayım bunlar önceden almıştır atıyorum bunları 3000 tl ye aldı diyelim 4000 civarında normal satışı olur fakat dolar yükseldi şu oldu bu oldu vs derken 4000 e satılacak sistemi aldığın dolar bazında hesaplarsan 5000 e çıktı diyelim diğer siteler bunu 5000 olarak güncellemiştir fakat bu site güncelleme ihtiyacı duymamıştır bu yüzden de 4000 e satıyordur bu durum normal.şöyle bir sistem aldım gördüğün gibi herşeyi gösteriyor velakin başka siteden baktığımda iste benim aldığım rakamdan daha fazla rakamlar mevcut aynı sistem ama
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap