Çözüldü İndirme güclendiricisi nasıl yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben mobil veri ve wifiyi cakıstırarak indirme güclendirisi yapmak istiyorum nasıl yaparım mesela 5 gb lik bir oyunu wifi ve mobil veri ortak hizi ile indirmek icin ne yapabilirim samsung telefonlarda bu özellik mevcut

Çözüm
Böyle birşey olmaz diye biliyorum.
Torrentten indirmeye çalışıyorsan En Güncel Trackerları kullanman gerek
Tarayıcı üzerinden indiriyorsan IDM ( Internet Download Manager) Kullanman daha iyi olur .
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Böyle birşey olmaz diye biliyorum.
Torrentten indirmeye çalışıyorsan En Güncel Trackerları kullanman gerek
Tarayıcı üzerinden indiriyorsan IDM ( Internet Download Manager) Kullanman daha iyi olur .

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pc için diyorsan pcde ikisini birden kullanamıyorsun. samsung telefonlarda böyle bir özellik olduğuna emin misin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu özelliğin adını yazar mısın merak ettim. MagicShoot nickli arkadaş güzel bir açıklama yapmış. Çoğu zaman hızın yavaşlığı indirdiğin platformdan kaynaklanır. Google drivedan indirmek ile turbobitten indirmek arasında büyük fark vardır yani.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sorunu Android cihaz için sorduğunu varsayarak cevaplıyorum.
Bireysel olarak test etmedim fakat Play Store'da "Speedify" diye bir uygulama var, nasıl kullanıldığı da
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anlatılmış. Bir de root isteyen eski bir uygulama var onu da deneyebilirsin, yine söylüyorum ben test etmedim. İsmi "Super Download", play store'da yok fakat biraz google araştırması ile apk dosyasını indirmek mümkün. Root vs. konularında bilgin yoksa bence hiç bulaşma, aradığın şey ne yazık ki zor bir şey, çünkü Android, indirme işlemi yapacağın zaman hangisi daha hızlı ise onu tercih eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...