Onaylı Üye
gercekten pingi o internet sağlayıclarının hatasıbu sadece orda mı öyle gözüküyor pingin gercekten o şekildemi yoksa
Kablolu bağlanmayı denediğinizde de aynı problem oluyor mu?
Kullandığınız modemi veya modem ara yüzünü atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.evet maalesef
görüntülerle oynamışsın java scriptle
görüntülerle oynamışsın java scriptle
videosunu çekip atabilirim istediğiniz bir yerden dc olur herhangi bir yerpek inandırıcı gelmedi bana.
aga o zmn farklı bir tester la playler misin bide hangi inputlardan dolayı olduğunu bilmemiz için kullandığın pc üzerinden internet akışında olan inputları kaydedebilirmisin veya farklı cihazlardada ping olup olmadıuğına bakabilirmisiniz?keşke o kadar java bilgim olsa
Post automatically merged:
uygulmadan ss aldığım için istesemde oynayabileceğimi zannetmiyorum
orda yazdığım gibi 9 ile 11 arası oluyor şimdi allaha şükür düzeldi yarın da 9 gibi burda olursan tüm istediğin ssleri sana atabilirim ve telefonla da kontrol etmiştim yine aynı şekildeydiaga o zmn farklı bir tester la playler misin bide hangi inputlardan dolayı olduğunu bilmemiz için kullandığın pc üzerinden internet akışında olan inputları kaydedebilirmisin veya farklı cihazlardada ping olup olmadıuğına bakabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?