İndirme hızım kadar ping alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Görüntülerle oynamışsın kanka sanki?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar direkt konuya gireceğim çok değişik bi şekilde indirme hızım kadar ping alıyorum superonline fiber kullanıcısıyım ve müşteri hizmetlerini aradım hatanın çözüldüğünü söylüyolar maalesef çözülmedi ama hep akşam gece 21.00 ile 22.00-23.00 arasında böyle oluyor indirme hızım kadar ping alıyorum bunun çözümü nedir ilk defa böyle bir hata alıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim normalde video kaydı almıştım atılmadığı için videodan ssler koyacağım
Post automatically merged:

çok uzun bi süre gibi gelmeyebilir ama gerçekten paramın hakkını almak istiyorum
knkm istersen bi müşteri temsilcisini ara

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ping sadece sizin ağınızla ile alakalı olmuyor oyunlarda.
Takım arkadaşınızın ağ durumu, online oyuncuların sunucuya yaptığı yük, sunucunun ağ durumu oyun içi ping durumunu etkiler.

İnternet çökmesi yaşıyorsanız net gidip geliyor olabilir.
İnternetinizi kırıp kullanan varsa modeme yük bindirme sonucu ping olabilir. Benim başıma geldi ve çözümü sadece MAC adreslerini girdiğim cihazlara erişim izni vermek oldu.
Modem yazılımını ve bilgisayarın ağ sürücüsünü güncel tutun.
Modem güncelleme sonrası modemi sıfırlayıp kurulumu yapın.
İnternet aboneliği 8 Mbps olanlar ADSL modu, 16 Mbps olanlar ADSL+ modu kullanmalı.

Yukarıdaki durumlar dışında binaya gelen hat üzerinde zayıflama olabilir. Kontrol ettirmekte fayda var.
İç tesisat hat kabloları zamanla oluşacak etkenlerden etkilenmiş olabilir. Durum iç tesisat ile alakalıysa CAT 6 kablo çektirin. Binaya gelen ana hat üzerinden tek ek ile modeme kadar direk çektirin CAT 6 kablosunu.

DNS kullanmayın. DNS kullanmak oyunlarda daha fazla ping oluşturabilir. Bu sebeple DNS durumunu otomatik bırakın.

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eğer apartmanda oturuyorsan ankastreden evine çıkan kablonun saglık durumunu kontrol et sonra modemden wifi kapatıp dene daha da düzelmezse bu ssleri tüketici haklarına gönderip şikayette bulunup tazminat davası açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum bunu müşteri hizmetleri ile paylaştın mı? çünkü olay garip biraz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar direkt konuya gireceğim çok değişik bi şekilde indirme hızım kadar ping alıyorum superonline fiber kullanıcısıyım ve müşteri hizmetlerini aradım hatanın çözüldüğünü söylüyolar maalesef çözülmedi ama hep akşam gece 21.00 ile 22.00-23.00 arasında böyle oluyor indirme hızım kadar ping alıyorum bunun çözümü nedir ilk defa böyle bir hata alıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim normalde video kaydı almıştım atılmadığı için videodan ssler koyacağım
Post automatically merged:

çok uzun bi süre gibi gelmeyebilir ama gerçekten paramın hakkını almak istiyorum
Modemi resetledinmi hocam !

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu, dosyaları nereden indirdiğiniz sunucuya da bağlıdır, örneğin sunucu 200 kb'lik bir dosya aktarıyorsa, 100 MB'lık bir hızınız olsa bile daha hızlı indiremezsiniz ve oyun sunucusu sizden uzaksa ping de farklı olur, o zaman ping büyük olur ve eğer yakınsa o zaman küçükse, sunucunun uzak olduğu da olur, ancak ping hala küçüktür, ancak bu nadirdir.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerine danış

burak
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eternet kablasunu tak ve 2.4 uzak 5 gh yakın içindir bilgin olsun işine yaradıysa mutlu olurum <3

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerine artık girmek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ethernet kablosu kullanmayı deneyebilirsin, bu arada akşam çıkıyor dediğine göre internete giren sayısı fazlalaştığı için böyle birşey oluyor olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
çok saçma olay müşteri hizmetlerine çık konuş anlat olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...