İngilizce Öğrenmek İçin Önerileriniz Nelerdir

Seçkin Üye
İngilizce öğrenmek isteyen birçok kişi işe nereden başlayacağını bilmiyor. Başlayanlar ise ilerleme sağlayamadığı için hayal kırıklığına uğruyor.

İngilizce öğrenmek, bir çok kişinin hayatında aşamadığı önemli bir sorun olarak çıkmakta olduğundan bu konuda yalnız olmadığınızı belirtmek isteriz. İngilizce öğrenme probleminin sürekli olarak karşımıza çıkmasının en önemli nedeni ise, uygulanan yabancı dil eğitim tekniklerinin, modern eğitim metotlarının gerisinde, günümüz ihtiyaçlarına göre planlanmamış olması ve nihayetinde istenilen sonuca ulaşmada yetersiz kalmasıdır.

İşte bu nedenle İngilizce öğrenmek için birçok kişinin yabancı dil kurslarına yazılmasına, özel dersler almasına, yurt dışında dil okuluna gitmesine rağmen sonuç hep aynı olmaktadır. Bu sonucu değiştirmek için okumaya devam edin. Globalleşen dünyanın ortak dili olan İngilizceyi yüz milyonlarca kişi öğrenmeye çalışıyor. İngilizce öğrenmek için yaptığınız çalışmalara yardımcı olmak için uygulamanız gereken stratejileri, kaynakları, araçları ve İngilizce öğrenmek için size en uygun kurs seçeneklerini detaylı olarak bu yazımızda bulabilirsiniz.
Teşekkürlerde bot gibi yazmışsın, kopyala yapıştır mı yaptın naptın

Ultra Üye
Ödüller
8
chat cpt den yapabilirsin b 1 seviyesinde ingilizce ogret yada b1 seviyesi test dersen yapiyor

Üye
Ödüller
3
aslında öğrenmekten çok konuşabilmek önemli pratik yapabileceğin birileri varsa sana daha da yardımcı olabilir grammer öğrenmek basit videolar var internette fazla vaktini de almaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum, en güzeli öğrenmek istediğin dile maruz kalmak. Bunu o ülkeyi gezerek, dil kursuna giderek yapabilirsin. Bazen imkan olmayabiliyor bu durumda evde bu ortamı sağlayabilirsin. Örneğin ingilizce altyazılı ingilizce orijinal dilinden film, dizi seyredebilirsin. İngilizce haber kanallarını takip edebilirsin, ingilizce haber okumak oldukça faydalı. Hatta blog yazılarını, haberleri okurken sesli okursan daha fazla fayda görebilirsin. Dizi, film izlerken zor kelimeleri durdurup aktör nasıl söylüyorsa kendin de söyleyerek pratik yapabilirsin.

Onaylı Üye
Merhabalar,

Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
hoca tutabilir ve ingilizce öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
Evet duydum da kişi konuşurken söylediğini nasıl anlıyorsun zaten dili bilmiyorsun sonuçta

Olur atabilirsin, bu dualingo busuu ile aynı neredeyse ama nasıl geliştiriyor kelimemi öğretiyor cambly de konuşma var sanırım orası biraz fazla pahalıdır ve ingilizce seviyesi a1 olduğunu düşünürsek kullanılır mı

Oynadığım oyunlarda yabancı bulmak henüz nasip olmadı :) öyle bir topluluk varsa paylaşmanızı rica ederim

Denedim ama hepsi kaçıyor neredeyse
Red Dead Redemption 2 oyununda baya yabancı insan var o oyunu öneririm arkadaş edinmen için

Seçkin Üye
aslında öğrenmekten çok konuşabilmek önemli pratik yapabileceğin birileri varsa sana daha da yardımcı olabilir grammer öğrenmek basit videolar var internette fazla vaktini de almaz
Bir tane video çeken kadın var son zamanlarda kelime vs. hem de konuşmayı gösteriyor ona bakıyorum arada
Yabancı manita en etkili çözüm
:D Elbette öyledir de bulması mesele zaten
Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum, en güzeli öğrenmek istediğin dile maruz kalmak. Bunu o ülkeyi gezerek, dil kursuna giderek yapabilirsin. Bazen imkan olmayabiliyor bu durumda evde bu ortamı sağlayabilirsin. Örneğin ingilizce altyazılı ingilizce orijinal dilinden film, dizi seyredebilirsin. İngilizce haber kanallarını takip edebilirsin, ingilizce haber okumak oldukça faydalı. Hatta blog yazılarını, haberleri okurken sesli okursan daha fazla fayda görebilirsin. Dizi, film izlerken zor kelimeleri durdurup aktör nasıl söylüyorsa kendin de söyleyerek pratik yapabilirsin.
Mantıklı güzel yorumun teşekkür ederim zaman ayırdığına değecek önerilerde bulunmuşsun
hoca tutabilir ve ingilizce öğrenebilirsin
Hoca fiyatları hakkında bilgin var mı aktarırsan sevinirim
cambly der geçerim
Bi çok kişi söyledi ama ingilizcesi giriş seviyesi olan kişi nasıl konuşup geliştirebilecek bilemiyorum
Red Dead Redemption 2 oyununda baya yabancı insan var o oyunu öneririm arkadaş edinmen için
Açık dünyada mı oynamak gerekiyor bende oyun vardı sarmayınca kaldırdım açıkçası güzel öneri ama pek de vaktim yok gibi

Onaylı Üye
altyazılı filimler veya kurslar ama en önemlisi konuşmayı öğrenmek ve asla çekinmemek konuşmaktan

Onaylı Üye
türkçe dublajlı ve ingilizce altyazılı filimler vb. öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
Telefon için olan uygulamalar var hiç dil bilmeyenler duolingo ile A1 ve A2 seviyeye kolayca gelebilir daha fazla geliştirmek için youtubede birçok kanal ücretsiz olarak çok dolu içerikler ve örnekler ile eğitici videolar hazırlamış oradan seviyeni yükseltebilirsin. Benim fark ettiğim şey ise özellikle kelime dağarcığım sürekli pratik yapmadığım için azalıyor temel şeyler haricinde neredeyse hiç birşey aklımda kalmıyor süreklilik için tekrar şart chat sitesi gibi birşey olacak sürekli yurtdışından insanlar ile görüşeceksin en garanti yöntem bu

Onaylı Üye
her gün 3 kelime ezberleyerek git. bi sonraki gün öncekileri tekrar et

Seçkin Üye
Telefon için olan uygulamalar var hiç dil bilmeyenler duolingo ile A1 ve A2 seviyeye kolayca gelebilir daha fazla geliştirmek için youtubede birçok kanal ücretsiz olarak çok dolu içerikler ve örnekler ile eğitici videolar hazırlamış oradan seviyeni yükseltebilirsin. Benim fark ettiğim şey ise özellikle kelime dağarcığım sürekli pratik yapmadığım için azalıyor temel şeyler haricinde neredeyse hiç birşey aklımda kalmıyor süreklilik için tekrar şart chat sitesi gibi birşey olacak sürekli yurtdışından insanlar ile görüşeceksin en garanti yöntem bu
Busuu kullanıyorum ama çok temel de ama cümle kurma vs. çok temel alıyor açıkçası cümle kurması sorun oluyor yanlış oluyor haliyle o da dinleme alıştırmaları oluyor o güzel kelime vs. yapıyordu onlarda bitti mesela şuan da dualingo daha mı iyi acaba bu konuda busuudan bilemedim ama teşekkürler
her gün 3 kelime ezberleyerek git. bi sonraki gün öncekileri tekrar et
Evet buda mantıklı Excel dosyası yaptım güncelliyorum onu teşekkürler

Onaylı Üye
tinder yükle plus üye ol ordan ingilizce konuşulan ülkelere git eşleş ve konuşmaya başla

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
İngilizce altyazı + Günde 2 3 kelime öğrensen ayda cümle kurmada çok ihtiyacın olucak + Cambly ücretini karşılayacak gücün yoksa sesli sohbet uygulamalarında ingilizce gruplar keşfet konuşmaları dinle bazende muhabbete katılmaya çalış.

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.