ingilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara tavsiyem bol bol kelime ezberlemek pratik yapmak. pratik dedik hava da kalmasın discord da bazı kanallar var internet üzerinden araştırın bol bol insanlarla konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz
youtube da güzel bir anlatım yapan sayfa bul onu takip et inan faydasını göreceksin.Selamlar arkadaşlar mesleki açıdan yurt dışına gitme gayretlerım var kendime + olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum, fakat yıllarca bize ingilizceyi gramer olarak anlattılar kelime ezberlesem bile konuşacak ortam yok videosuydu yok tanışma yerleri hepsi faso fiso hocam.
Kendi çabalarıyla gerçekten şu internette ingilizcesini geliştirebilen arkadaşlar varsa gerçekten şu güzel kardeşinize biraz tavsiye verin.
udemy kurslarından yabancı birisi ile yüz yüze konuşarak geliştirme sağlayabilirsin pratik edinme kursları var gramer yada ilk okuldaki gibi simple past tense konularına girerler çünkü fiil ve mastar eklerini bilmeden de ingilizce öğrenilmiş sayılmaz üniversitelerde bile kitap üzerinde fiil konularını görüyoruz sadece dil kursu almdan öğrenemezsinhocam kurs da gramer öğretiyorlar inan çoğu para tuzağı
ha anladim. senin suan tanidigin turk ama inglizcesi iyi olan yokmu? varsa yardim sorabilirisn o kisidenbende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı işte
dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorum
Bu durum genelde biraz şaşalı fakat basit teknik izleyerek kendini güzel bir alanda geliştirebilirsin. Araştırmalar, gözlemler sonucu yabancı dili en iyi kavrayan kişiler bir ülkenin pazarlama üzerine kurulu olan yerleridir. Yabancı dile hakim insanlarla diyalog kurarak(Pubg Mobile'da bile dil eşleşmesini İngilizce yapmak.), ikinci olarak ise İngilizce Altyazı, Konuşma film ve dizi izlemek. Anlamadığınız kısımları not alarak kelime haznenizi geliştirerek belirli bir dereceye hakim olabilirsiniz. Ama bu etkinlikler zaman ve emek gerektiriyor, bir an önce ilerleme kat edemezsiniz. İlerleme kat edebilmeniz için haftalar, aylar gerekebilir. Hemencecik kendinizi deneyimleme, sınama gibi durumlara girerseniz motive kaybedebilirsiniz.Selamlar arkadaşlar mesleki açıdan yurt dışına gitme gayretlerım var kendime + olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum, fakat yıllarca bize ingilizceyi gramer olarak anlattılar kelime ezberlesem bile konuşacak ortam yok videosuydu yok tanışma yerleri hepsi faso fiso hocam.
Kendi çabalarıyla gerçekten şu internette ingilizcesini geliştirebilen arkadaşlar varsa gerçekten şu güzel kardeşinize biraz tavsiye verin.
ya kardeşim ingilizce bilmiyen adam ingilizce nasıl konusacak yorum kasmak için gelmeyin şurayaingilizce bilen insanlarla konus cok gelistirir bunun icin dc severlari var
yukarıda herseyi denedım ama genede yorum kasmak için mesaj atmıssıngidip katılabileceğiniz ücretsiz bir web sitesi kursudur.
eyvallah dostum tavsiyen için teşekkü ederimudemy kurslarından yabancı birisi ile yüz yüze konuşarak geliştirme sağlayabilirsin pratik edinme kursları var gramer yada ilk okuldaki gibi simple past tense konularına girerler çünkü fiil ve mastar eklerini bilmeden de ingilizce öğrenilmiş sayılmaz üniversitelerde bile kitap üzerinde fiil konularını görüyoruz sadece dil kursu almdan öğrenemezsin
kankacim ne yorum kasmasi ben yurt disinda yasiyorum ve dil ögrenmenin en iyi yolu insanlarla konusmak onlar senin yanlislarini düzelticek en hizli sekilde böyle ögrenirsinya kardeşim ingilizce bilmiyen adam ingilizce nasıl konusacak yorum kasmak için gelmeyin şuraya
Post automatically merged:
yukarıda herseyi denedım ama genede yorum kasmak için mesaj atmıssın
Kardeşim karşında biri varmış gibi konuşmaya çalış sesini kaydet ve ona cevap vermeye çalış karşında biri varmış gibi konus ezberle konuşmak zor sadece yazması kolay ezberleSelamlar arkadaşlar mesleki açıdan yurt dışına gitme gayretlerım var kendime + olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum, fakat yıllarca bize ingilizceyi gramer olarak anlattılar kelime ezberlesem bile konuşacak ortam yok videosuydu yok tanışma yerleri hepsi faso fiso hocam.