pre fiyatı ne kadar biliyor musun?azarda pre alarak bölgeyi ingiltere yapıp ordan ögrene bilirsin yada pc dilini ingilizce yaparakta olabilir
benim bildigim 10 tl yada 15 tl den başlıyorpre fiyatı ne kadar biliyor musun?
20 yaşındayım hocam. B1 seviyesinde ingilizcem varKaç yaşındasın brom ona göre söyleyim ne yapman gerektiğini
dostum orada bilmediğim bir sebepten ötürü hesabım kapatıldı. birde bilmiyorum. Türk ırkçılığı yapan çok insan denk geldi bana ne yazık kıİnterpals neden olmaz. Ben orayı bir dönem kullandım iyiydi
Bunun için discord sunucuları var, orada kolaylıkla bulabilirsinHerkese Merhabalar. ingilizcemi geliştirmek istiyorum. bunun için çeşitli uygulamalar kullanıyorum fakat takdir edersiniz ki konuşmadan olmuyor. sizlerin de önerebileceği, kendime mektup arkadaşı tarzı bir şey bulabileceğim, önerdiğiniz (interpals tarzı) vebsitesi ya da geliştirebileceğim uygulama arıyorum. teşekkürler
Kötü söz kullanımı falan mı yaptın?dostum orada bilmediğim bir sebepten ötürü hesabım kapatıldı. birde bilmiyorum. Türk ırkçılığı yapan çok insan denk geldi bana ne yazık kı
discord içerisinde nasıl etkileşime geçebilirim acaba?Bunun için discord sunucuları var, orada kolaylıkla bulabilirsin
yok hocam yok. yakın arkadaşım vardı 1 tane. sadece onunla konuşuyordukKötü söz kullanımı falan mı yaptın?
duolingo ücretli değil miydi ya?duolingo diye bir uygulama vardı. o da iş görür gibi.
iki seçenek de var. ücretsiz dene menun kalırsan ücretliye geçersin. hem pcden de ulaşım var. tam bir ders ortamı olurd
duolingo ücretli değil miydi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?