İngilizceyi nasıl daha iyi öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* HER OYUN BİR GÜN HİLEYİ * TADACAKTIR
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ingilizceyi bir türlü öğrenemiyorum daha önce dayligh yayınlarını indirdim ama hiç anlayamadım lütfen iyi anlatan bir yayına ihtiyacım var.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bence kaynaktan zıyade kafanda onun ogrenme sıstemını ogrenmen lazım yoksa ezberden ıbaret oluyor ve unutabılıyorsun ama atıyorum bı KO-KO metodu yada EINSTAYN metodu gıbı. bu sekılde olursa hem ogrenmesı zevklı hem konusması akıcı oluyor . sahsı gorusum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ingilizce çok ezber istiyor, ben eskiden ingilizce öğrenmek için küçük küçük kağıtlara kelimeleri ve anlamlarını yazıp duvarıma asıyordum ve her gün kelimeleri tekrar ediyordum bir kaçını sen de böyle öğrenebilirsin beki ve gramerler çok önemli gramerleri çözersen her şey kolay olur senin için

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ingiilizce dizi ve film izleyebilirsin geliştirmek için

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
konuşabileceğin bir yer ayarlaman lazım arkadaşlarınla veya olmuyorsa internetten birisiyle ingilizce konuşabileceğin bir olanağının olması gerekiyor.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İngilizce'de listening çok önemlidir. Listening yapmaya çalış, öğrenmene etki edicek sen de görüceksin. Youtubeye TOEFL listening yazarsan, önüne bir sürü kaynak çıkar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İngilizce ezber dersidir kelime kitabı alıp ezber yapabilirsin ama yetmiyorsa bunu bir dershane ile destekleyebilirsin ben ingilizce uygulamalarına inanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
take a chart paper and make small pieces of it then staple them together10 pieces of it and write new words on those 10 pieces, 10 words on 10 pieces. Then place them in your wallet and see them often in a day memorize 10 words daily like this.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ingilizce öğreneceğine göre yurtdışına çıkacaksın biraz ingilizceyle oraya git ve sürekli ingilizce konuşarak daha iyi hale getirebilirsin unutma bebekler hiçbir dil bilmeden dünyaya geliyolar ve 2 yılda dil öğreniyolar belki 1 yılda

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ingilizce diziler izle ve kendine yabancı bir arkadaas edin ingilizce konusan

Üye
5 HİZMET YILI
gündelik hayatta konuştuğun kelimeleri not al ve bunların ingilizcesini not al 1 gün boyunca ingilizce olarak konuş faydasını görürsün

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ingilizce ezber işi bence kelime haznen ne kadar çok geniş olursa o kadar iyi öğrenirsin

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
dil öğrenmek devamlılık gerekir kelime öğren sonra listening yap başarılar dilerim :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben sana yardım edebilirim ama İngilizceyi ne için öğrenmek istiyorsun? Kendini zorunlu hissetmemen lazım herkes İngilizce ezber yazmış ama İngilizceyi konuşmak istiyorsan kelime ezberlersen bile konuşurken zorlanırsın ne için öğrenmek istediğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İngilizce Filmler İzle Ama Altyazı Açık Olsun Sonra Kapat Tekrar İzle Kelimeleri Anlamaya Çalış Veya İngilizce Düşük Seviyede Kitap Okuyup Çevirmeye Çalış Sonra Yavaş Yavaş Yükselt Kelimeler Çalış

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ezber önemli ingilizce için öyle 1 günde yapılacak iş değil sonra türkçe altyazılı diziler, filmler izle ardından inglilizce altyazıya geç bu esnada yavaş yavaş öğreniyorsun bu arada ingilizce altyazı izlemeyi bağımlılık haline getirme.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Mümkün olduğunca iletişim kurmaya çalışın, İngilizce film izleyin, müzik dinleyin, gramer öğrenin

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kelimeleri aklında tutabilen bir ingilizce altyapın varsa alt yazılı yabancı film izleyebilirsin çok işini görür. Ben baya geliştirdim yani tastikli.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka yabancı biri bulup sohbet etmen gerekiyor. Başta çok zor gelecek ama inan en kolay yolu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...