Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence kaynaktan zıyade kafanda onun ogrenme sıstemını ogrenmen lazım yoksa ezberden ıbaret oluyor ve unutabılıyorsun ama atıyorum bı KO-KO metodu yada EINSTAYN metodu gıbı. bu sekılde olursa hem ogrenmesı zevklı hem konusması akıcı oluyor . sahsı gorusum
ingilizce çok ezber istiyor, ben eskiden ingilizce öğrenmek için küçük küçük kağıtlara kelimeleri ve anlamlarını yazıp duvarıma asıyordum ve her gün kelimeleri tekrar ediyordum bir kaçını sen de böyle öğrenebilirsin beki ve gramerler çok önemli gramerleri çözersen her şey kolay olur senin için
İngilizce'de listening çok önemlidir. Listening yapmaya çalış, öğrenmene etki edicek sen de görüceksin. Youtubeye TOEFL listening yazarsan, önüne bir sürü kaynak çıkar.
İngilizce ezber dersidir kelime kitabı alıp ezber yapabilirsin ama yetmiyorsa bunu bir dershane ile destekleyebilirsin ben ingilizce uygulamalarına inanmıyorum
take a chart paper and make small pieces of it then staple them together10 pieces of it and write new words on those 10 pieces, 10 words on 10 pieces. Then place them in your wallet and see them often in a day memorize 10 words daily like this.
ingilizce öğreneceğine göre yurtdışına çıkacaksın biraz ingilizceyle oraya git ve sürekli ingilizce konuşarak daha iyi hale getirebilirsin unutma bebekler hiçbir dil bilmeden dünyaya geliyolar ve 2 yılda dil öğreniyolar belki 1 yılda
ben sana yardım edebilirim ama İngilizceyi ne için öğrenmek istiyorsun? Kendini zorunlu hissetmemen lazım herkes İngilizce ezber yazmış ama İngilizceyi konuşmak istiyorsan kelime ezberlersen bile konuşurken zorlanırsın ne için öğrenmek istediğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim
İngilizce Filmler İzle Ama Altyazı Açık Olsun Sonra Kapat Tekrar İzle Kelimeleri Anlamaya Çalış Veya İngilizce Düşük Seviyede Kitap Okuyup Çevirmeye Çalış Sonra Yavaş Yavaş Yükselt Kelimeler Çalış
ezber önemli ingilizce için öyle 1 günde yapılacak iş değil sonra türkçe altyazılı diziler, filmler izle ardından inglilizce altyazıya geç bu esnada yavaş yavaş öğreniyorsun bu arada ingilizce altyazı izlemeyi bağımlılık haline getirme.