İngiltere'den e-sigara alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kısa süreliğine yurt dışındayım İngiltere'den e-sigara alacağım fakat güzel bir site ve model bulamadım. Bilgisi olan var mı?

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
smok x-priv güzel ve ucuz onun dışında bilmiyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum kendimin de kullanmış olduğu bir cihazı önericem. Vaporesso markasından şaşma derim önce. Benim kullandığım cihazın modeli "Vaporesso Luxe II"ydi.
Buhar performansı aşırı iyi ve tat çok güzel hissettiriyor. Adından da belli olmak üzere çok lüks görünüyor. Dijital ekranı telefon gibi. 200 küsür watt'a çıkabiliyor.
Ben aldığımda yanında 80-90 watt'lık yedek coiliyle gelmişti. Ayrıca içinde 60-75 watt'lık bir coille takılı olarak geliyor. Çekimini hissetmiyorsun desem yalan olmaz. Hem çok kolay çekiliyor hem de buharı hissetmiyorsun bile. Çok hafif bir buhar ama sanki üflerken bulut atıyorsun.😁

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum kendimin de kullanmış olduğu bir cihazı önericem. Vaporesso markasından şaşma derim önce. Benim kullandığım cihazın modeli "Vaporesso Luxe II"ydi.
Buhar performansı aşırı iyi ve tat çok güzel hissettiriyor. Adından da belli olmak üzere çok lüks görünüyor. Dijital ekranı telefon gibi. 200 küsür watt'a çıkabiliyor.
Ben aldığımda yanında 80-90 watt'lık yedek coiliyle gelmişti. Ayrıca içinde 60-75 watt'lık bir coille takılı olarak geliyor. Çekimini hissetmiyorsun desem yalan olmaz. Hem çok kolay çekiliyor hem de buharı hissetmiyorsun bile. Çok hafif bir buhar ama sanki üflerken bulut atıyorsun.😁
hocam benim önerdiğim ondan daha iyiymiş ama arkadaş bu markanın modellerinden de alabilir buda kaliteli

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hocam benim önerdiğim ondan daha iyiymiş ama arkadaş bu markanın modellerinden de alabilir buda kaliteli
Tabii ki de alabilir. Smok da gayet güzel bir marka. Çok kullandım fakat Vaporesso daha bir iyi geldi bana o yüzden bunu önerdim. Fakat dediğiniz çeşit de çok hoş.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Vaporesso bi ara kullanıyordum gayet memnundum arkadaşın biride yazmış zaten için rahat olsun yani gayet güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...