- Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Merhaba arkadaşlar, kısa süreliğine yurt dışındayım İngiltere'den e-sigara alacağım fakat güzel bir site ve model bulamadım. Bilgisi olan var mı?
hocam benim önerdiğim ondan daha iyiymiş ama arkadaş bu markanın modellerinden de alabilir buda kaliteliDostum kendimin de kullanmış olduğu bir cihazı önericem. Vaporesso markasından şaşma derim önce. Benim kullandığım cihazın modeli "Vaporesso Luxe II"ydi.
Buhar performansı aşırı iyi ve tat çok güzel hissettiriyor. Adından da belli olmak üzere çok lüks görünüyor. Dijital ekranı telefon gibi. 200 küsür watt'a çıkabiliyor.
Ben aldığımda yanında 80-90 watt'lık yedek coiliyle gelmişti. Ayrıca içinde 60-75 watt'lık bir coille takılı olarak geliyor. Çekimini hissetmiyorsun desem yalan olmaz. Hem çok kolay çekiliyor hem de buharı hissetmiyorsun bile. Çok hafif bir buhar ama sanki üflerken bulut atıyorsun.![]()
Tabii ki de alabilir. Smok da gayet güzel bir marka. Çok kullandım fakat Vaporesso daha bir iyi geldi bana o yüzden bunu önerdim. Fakat dediğiniz çeşit de çok hoş.hocam benim önerdiğim ondan daha iyiymiş ama arkadaş bu markanın modellerinden de alabilir buda kaliteli