Anyways
Süper Üye
Kartların bi önemi yok hesabın varsa birden fazla free 5 TL' OluyorEski ininal kartını saklama kararı aldım , ileride müzeye felan götürücem değerlenir hemen migrosa felan gidip eski ininal kartlarından 3 5 toplamam lazım .
Hediye veriyor zorunlu değil '2 TL' Sini kesiyor7Tl'ye Başka Birşey Alabiliyor muyuz Kart Zorunlu mu
yeni karta aktarılacak toplam bakiyeneski ininal karttaki paraya ne olucak peki ? bilgisi olan varmı harcıyalımmı yani çöp olmadan
Sizin dediğiniz gibi olmuyor nasıl alıcaz ?
Şimdi teknosadan'da alabilirsin(internet üzerinden) ve interneten ile sipariş edebilirsin verdigim linkte ve sanal kart oluşturuluyor hesabında zaten o kart ile satın alıcaksınDostum yeni kartı almak için o 7 tl bakiye ile yine teknosadan felan mı alacağız gidip
Post automatically merged:
İnial cüzdana girdim sordu yeni kartın var mı yeni kartım yok dedim. alta hemen ücretsiz yeni karta geç dedim 5 tl bakiye felan yüklenecek yazıyordu ücretsiz geç dedim yuvarlak dönüyor sonra hata diyor başka zaman tekrar deneyin diyor.
Sanal kart oldugu için interneten sipariş edebilirsinExodiusPaxioN
Sizin dediğiniz gibi İninal Cüzdan indirdim kayıt oldum kartım vr dedim ama kartın arkasında ki barkodu okutun diyor 7 tl falan vermiyor
Sizin dediğiniz gibi olmuyor nasıl alıcaz ?
Dediğin yere geldim kardeşim ekran fotoğrafı aldım internnetten bu bilgilerimle kart alırsam kabul eder mi yoksa para vermem mi gerekicekŞimdi teknosadan'da alabilirsin(internet üzerinden) ve interneten ile sipariş edebilirsin verdigim linkte ve sanal kart oluşturuluyor hesabında zaten o kart ile satın alıcaksın
'7 TL Bakiye veriyor kulanım ücreti 2 TL Kesiyor' 5 TL İle Kartı ücretsiz şekilde alabiliyorsun'
Sanal kart oldugu için interneten sipariş edebilirsin
/Mobil uygulamanın ana sayfasına gel /sanal kartın üstüne tıkla/Detaylı gör orda kartın numarası cvv herşeyi yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?