reis ürün aldığın siteden kaynaklı olabilir 3 gün önce inial den n11 den ram satın aldım sorunsuz.
bilmiyorum ki başkan daha demin de loseve bağışta bulundum belki perdigital de sorun vardır diye gene hata verdi
kart da sorun olduğunu düşünmüyorum reis. yinede senin kart da sorun olabilir. Müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsin. İnial müşteri hizmetleri
İnternette kredi kartı ile ödeme almakta olan firmaların karşılaştıkları sorunların başında sistemlerinde çalıntı kartların kullanılması ya da ödeme kredi kartı sahibi tarafından yapılmış olmasına rağmen itiraz edildiğinde banka tarafından iptal işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. Bununla birlikte itiraz veya çalıntı kart ile yapılan ödeme sayısı arttıkça bankalar kullanımına izin verdikleri sanal poslarını iptal edebilmekte veya firmanın sanal pos hesabını durdurarak, hesapta bulunan paranın dondurulma işlemini gerçekleştirebilmektedirler. 3D Secure'da böyle bir hata ile karşılaşmanızın mümkünatı yoktur denecek kadar az..aga ben de bu gün ininal ile gittigidiyorda alışveriş yaptım, kulaklık aldım sorun çıkmadı sonra steam key alıyordum ki 3D SECURE olduğu halde karttan bakiye düştü ama satın alınmadı. bu aralar ininal sıkıntılı. atm de de doğru şifreye yanlış şifre diyordu zaten 3 kere şifre deneyince deneme şansın bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?