Anyways
Süper Üye
üzdün be kralBen İnial kartı alalı 1 hafta oluyor tekrar dan mı alacağım ?
Maalesef almak zorundasın ve 31 Agustos'tan sonra eğer içinde para varsa kartın yeni karta eklenebiliyorBen İnial kartı alalı 1 hafta oluyor tekrar dan mı alacağım ?
Hayır olmaz 31 Agustos'a kadar harcama yapabilirsin ve eğer bakiyen varsa yeni kartına aktarabiliyorsun Yeni kartları 31 agustos'tan sonra alıcaksınpeki önceki ininal ile birşey aldım geçersiz olurmu gelene kadar ürün?
Evet kaldırılıyor mastercard 'Eski kart sistemi diyebiliriz' en açıklayıcı böyle anlatılır sanırım Ve Sadece 'Visa'Mastercard desteği kaldırılıyor mu? Yoksa hem mastercard hem visa mı?
İyi haber visa olduğu için discord nitro alabileceksiniz. :d
üzdün be kral
Maalesef almak zorundasın ve 31 Agustos'tan sonra eğer içinde para varsa kartın yeni karta eklenebiliyor
Bi de paramızı çekince komisyon mu alıyorininal pişmanlıktır hesap kartı alın daha iyi
Yaş tutmadıysa babasına söylerse babası hal ederOrası öyle ama yaşı tutmayanlar daha çok kullanıyor bunu ve bazen banka kartları sıkıntı çıkarabiliyor örneğin İşBank gibi Maestro her zaman geçerli olmuyor
Yaş tutmadıysa babasına söylerse babası hal eder
SjsjsjsHerkesin babası anlayışlı değildirBen küçükken kaçamak yapardım bu işleri hahah
Çıldırıyorum bendekide şansmı daha dün aldım ininalı içinde bide para var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?