Peki bu ininalden alışşveriş yaptım para kesiyormuAl Derim İşe Yarar
Maalesefalabilirsin,yaşın 18 yukarısıysa ziraat bankkart var o da iyi.
her ay 2 lira kesiyor galiba pttatm lerden yükleniyo yüklerken kesmiyo ama migrostan yüklersen 2 lira kesiyor o ay toplam 4 kesmiş oluyorPeki bu ininalden alışşveriş yaptım para kesiyormu
Yardım derken ?Bana Yardım EDEBİLRMİSİN
15 Yaşa gerek yok 12 yaş yetiyor o 15 yaş sınırı pttlerde geçerli migrostan alırım daha iyiAl hiç düşünme pttye git ama 15 yaş üstü olmak lazım
Reis peki diyelim ben bu kartı aldım ilk aldığımda içinde kaç tl olur biliyomusunNe 15 i kardesim git migrostan al ne olucak guzel ama her ay 1-2 tl kesiliyir yoksa cok guzel
Yani içinde toplam ilk adlığım zaman kaç tl olucak ?migrosta alınca 30 lirya alıyon sadece kart alnımıyor alırsan 30 veriyorsun 5 lira kart ücreti 2 lira para yükleme kesimi 2 lira bide aylık 2 lira kesiyo ozman 21 liran oluyo
Maalesef yakınımda hiç d&r bilmiyorum yok galiba buralardadr den al o daha iyi sonra ptt matikten yükle
12 yaş üstü herkes alabiliyor.Al hiç düşünme pttye git ama 15 yaş üstü olmak lazım
Nerden yukledigine bagli migrostan 30 tl veriyosun 5 tl kart icindede 23 lira falan olur pttden kesmezlerReis peki diyelim ben bu kartı aldım ilk aldığımda içinde kaç tl olur biliyomusun
Ayn12 yaş üstü herkes alabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?