Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
İninal Kartı atm ye koyamıyorsun. Kartsız işlemlerle yatırılıyordu.İninal kartı atm'ye soktuğun zaman zaten orada para yükle(yatır) tarzında bir seçenek oluyor.İninal kart yazmasına gerek yok.Kartsız işlem yapman içinde İBAN öğrenmen gerek.İninal Müşteri Hizmetleri ile konuşman gerek.
Zaten bahsettiğim sıkıntı ATM de öyle bir seçenek yok. O yüzden soruyorum. ATM ye para nasıl yatırılır diye sormuyorum.ATM'de "ön ödemeli karta para yatirma" diye bir buton var. TCni falan istiyor klasik bilgiler işte sen onu doldurursun.
Parayı yatırdıktan sonra makbuzunu alıp çıkıyorsun.
Ha illa uğraşmak istemiyorum diyosan migrosa git kasiyer hallediyor. Fakat 2-2.5 tl para kesiyor haberin olsun.
Beyler ininal ing ile anlaşması bitti
Teşekkürler.İNG anlaşması bitti ben de son gün atmıştım para şuan kesim yapmadan sadece teknosa yüklüyor bide paramara
Kardeşim var öyle seçenek nasıl yok ya ? Ön Ödemeli Kart seçeneğini seçiyorsun Para yatırma bölümünde sonra tc giriyor tel giriyor ardından İBAN girip para atıp makbuzu alıyorsunİninal Kartı atm ye koyamıyorsun. Kartsız işlemlerle yatırılıyordu.
Zaten bahsettiğim sıkıntı ATM de öyle bir seçenek yok. O yüzden soruyorum. ATM ye para nasıl yatırılır diye sormuyorum.
İninal Kartı atm ye koyamıyorsun. Kartsız işlemlerle yatırılıyordu.
öyle bir şey yokİninal kartı atm'ye soktuğun zaman zaten orada para yükle(yatır) tarzında bir seçenek oluyor.İninal kart yazmasına gerek yok.Kartsız işlem yapman içinde İBAN öğrenmen gerek.İninal Müşteri Hizmetleri ile konuşman gerek.
Bana mı öğretiyorsun kusurlu haçkeröyle bir şey yokkartı falan sokmuyorsun ing için çünkü ininalin iban numarası falan mevcut değil.
Kartsız işlemler menüsünden ön ödemeli kartı seçmelisin ve orada ininal kartı görürsün zaten.
T.C. kimlik no ve telefon numaranı yaz daha sonra kart numaranı yazıp paranı yükleyebilirsin.
ING anlaşmayı kaldırmış ATM den yüklenmiyor artık. Bir tek TeknoSA kaldı fiziksel olarak yükleyebileceğim yer. Başka bir kart seçmek istiyorum fakat çok ön yargı var internette.öyle bir şey yokkartı falan sokmuyorsun ing için çünkü ininalin iban numarası falan mevcut değil.
Kartsız işlemler menüsünden ön ödemeli kartı seçmelisin ve orada ininal kartı görürsün zaten.
T.C. kimlik no ve telefon numaranı yaz daha sonra kart numaranı yazıp paranı yükleyebilirsin.
Nasıl koyamıyorsunİnanal'in üstünde master card var.Bazı bankalarda bütün master cardlarda işlem yapma hakkına sahipsin.İnternet aracılığı ile şifre alıyorsun.Genelde Kartın son 2 hanesi olur.Bankalar ile anlaşması olmasa bile master card sayesinde bütün bankamatiklerde işlem yapılabilmekte.
Sizin demek istediğinizi anladım. Tabii ki yükleniyor. Fakat ücretleri bana fazla geliyor. 20 TL yükleyip aliexpressten bir şeyler alıcam. Dolar kurunun ani değişimleri yüzünden paranın yetip yetmeyeceğini anlamıyorsun. Bu yüzden ücretsiz yüklemeye çalışıyorum. Sizin dediklerinizin ücreti var. Yine de teşekkür ederim.master card geçerli bütün atm lerden yükleme yapabılıyorsun akbank iş bankası vs vs daha dün akşam ve bu sabah akbank ve iş bankasından yükleme yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?