arkadaşlar ben ininaldeki parayı çekmek istiyorum (ininal kart yeni yeni aldım) atm ye takıyorum kartı ama şifre istiyo o şifre yerine ne yazacağım telefon numarasınada kod fln gelmiyor o ilkte kod istediği yere hangi kodu yazıcam
ininal.com a girerken kullandığım şifreyi yaziyim diyorum ama harf var o şifrede ama atm tuşlarında sadece rakamlar var
Kart No'nun son 4 Hanesi şifredir değiştirmek için sitesinden de yapabilirsin ininal mobil ile de değiştirmeni tavsiye ederim her hangi bir kaybolmaya karşı
Yatırılan tutarın %1.15’i + 1,04 TL’dir. Yani 100 TL yatırdığın takdirde bakiyenden toplamda 2,19 TL düşer. Kartına 97,81 TL yüklemiş olursun. bu sadece ptt bank ve diğer atm'lerde olur diğer tüm yükleme noktalarında 2tl ayrı bir ücret ödersin 25 yükleyeceksen 27tl verirsin oturduğun yerde pratik işlem noktaları varsa oradan yükle derim orada bedava ve ptt veznelerinden yüklersen %2 lik bir kısmı alınıyor oralardan yükleme derim ( düzenledim ) üstte anlattığım yüklerken ki idi para çekerken Çekilmek istenen tutarın %1.15’i + 1,04 TL’sidir. Yani 100 TL çektiğin takdirde bakiyenden toplamda 102,19 TL düşer.