japon sunucusunda bir hesabım vardı bugün öylesine bir gireyim dedim inject edip bir maç oynadım maç sonu kalıcı uzaklaştırıldım
hilenin güvenilirliği sunucudan sunucuya değişiyor galiba çünkü ortada ban wave filan yok gibi
hee ayar yapmak için tutorial modunda girdim çünkü antrenman modu devre dışı şu an tutorialın ilk kısmında ayarları yaparken hızlı bitirmek için scripti de açtım bittikten sonra 3.parti yazılımdan kalıcı yasaklandın diyip attı oyundan
daha sonra acaba tutorial da açınca ban yediğimiz bir açık filan mı var acaba diyip başka hesapta ama euw da denedim fakat hiç bir sorun olmadı
hee ayar yapmak için tutorial modunda girdim çünkü antrenman modu devre dışı şu an tutorialın ilk kısmında ayarları yaparken hızlı bitirmek için scripti de açtım bittikten sonra 3.parti yazılımdan kalıcı yasaklandın diyip attı oyundan
daha sonra acaba tutorial da açınca ban yediğimiz bir açık filan mı var acaba diyip başka hesapta ama euw da denedim fakat hiç bir sorun olmadı
I always get banned In every server.
Is there something that I need to do to avoid getting the ban?
The simple solution can be to not use cheats at all .
But that not gona happen
inject eder etmez anti cheat bunu algıladı ve beni otomatik yasakladı
anlamadığım şey hileleri önlemek bu kadar basitse asyada japonya gibi küçük bir server bile bunu engelleyebiliyorsa neden tüm sunucularda yapmıyorlar
bir de çin sunucusunda ban yemiyorsak orası da olur