NEreden 10 yapabilirim delayı ?Gec inject oluyordur injection delay 10 fln yap tekrar dene
Loaderdan hileyi seciyorsun.load butonunun yaninda Configre var ona tikla karsina cikan menuden injection delayi bulabilirsinNEreden 10 yapabilirim delayı ?
Hayır olmadı delayı 10 yaptım yine arkada çalışıyor directx sürümüm ile alakalı diye düşünüyotum directx sürümümün kaç olduğunu nereden öğrenebilirimGec inject oluyordur injection delay 10 fln yap tekrar dene
Hayır olmadı delayı 10 yaptım yine arkada çalışıyor directx sürümüm ile alakalı diye düşünüyotum directx sürümümün kaç olduğunu nereden öğrenebilirim
sürümüm Directx 12bendede bu sıkıntı vardı memoryui 2.8.9 pre testi indirip dene düzelir
ne yapmam lazım ?bendede bu sıkıntı vardı memoryui 2.8.9 pre testi indirip dene düzelir
directx sürümünü nasıl dusurebilirim peki ? ve memoryloader hangisürümle uygun ?
- Başlangıç düğmesini seçip Arama kutusuna dxdiag yaz ve Enter tuşuna bas
- DirectX Tanılama Aracı'nda Sistem sekmesini seçve Sistem Bilgisi bölümündeki DirectX sürüm numarasını kontrol et.
Nereden indirebilirimdirectx9 indir sonra ayarlardan delayı { inject ] 4 - 5 - 6 - 10 yapmayı dene !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?