11 Mar 2019 #1 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI arkadaşlar injectorlerde injection failed hatası alıyorum mesela dualcore injectlicem fail oluyor bunun çözümü ne
arkadaşlar injectorlerde injection failed hatası alıyorum mesela dualcore injectlicem fail oluyor bunun çözümü ne
11 Mar 2019 #2 LAZCA L Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 60 Tepki puanı 11 Ödüller 7 Yaş 45 7 HİZMET YILI İlk önce yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir.
İlk önce yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir.
11 Mar 2019 Konuyu başlatan #3 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI LAZCA' Alıntı: İlk önce yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Genişletmek için tıklayın ... desene tek çözüm format format atcam şimdi
LAZCA' Alıntı: İlk önce yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Genişletmek için tıklayın ... desene tek çözüm format format atcam şimdi
11 Mar 2019 Yasaklandı #4 ALiS027 A MemoryHackers da Banlı Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 234 Yaş 26 Sosyal 7 HİZMET YILI doğru söylüyor yönetici olarak çalıştırdığında açılmassa başka bir injector deniyeceksin bunun başka bir çözümü yoktur
doğru söylüyor yönetici olarak çalıştırdığında açılmassa başka bir injector deniyeceksin bunun başka bir çözümü yoktur
11 Mar 2019 Yasaklandı #5 CaptainMarvel C Banlı Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 652 Tepki puanı 234 Yaş 27 7 HİZMET YILI #Furkan' Alıntı: desene tek çözüm format format atcam şimdi Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayar'ınızda Gizli Bir Virüs Program'ı olabilir PC'nizi Güvenli Mod'da Açın Ve Kontrol Edin.
#Furkan' Alıntı: desene tek çözüm format format atcam şimdi Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayar'ınızda Gizli Bir Virüs Program'ı olabilir PC'nizi Güvenli Mod'da Açın Ve Kontrol Edin.
11 Mar 2019 #6 candmr642 Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2018 Mesajlar 70 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI LAZCA' Alıntı: İlk önce yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Genişletmek için tıklayın ... Tek çözümü yönetici olarak çalıştırmaktır yada injector fakat eğer hala aynı hatayı alırsan format atmak dışında başka yapabileceğin birşey kalmaz diye tahmin ediyorum
LAZCA' Alıntı: İlk önce yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Genişletmek için tıklayın ... Tek çözümü yönetici olarak çalıştırmaktır yada injector fakat eğer hala aynı hatayı alırsan format atmak dışında başka yapabileceğin birşey kalmaz diye tahmin ediyorum
11 Mar 2019 #7 signal. S gothboiclique Seçkin Üye Katılım 22 Şub 2019 Mesajlar 370 Tepki puanı 156 7 HİZMET YILI Dostum Xenos injectorde 1 kere injectleyip oyunu kapattıktan sonra csgo'yu yeniden seçip injectlemen lazım onu bi dene
Dostum Xenos injectorde 1 kere injectleyip oyunu kapattıktan sonra csgo'yu yeniden seçip injectlemen lazım onu bi dene
11 Mar 2019 Konuyu başlatan #8 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI signal.' Alıntı: Dostum Xenos injectorde 1 kere injectleyip oyunu kapattıktan sonra csgo'yu yeniden seçip injectlemen lazım onu bi dene Genişletmek için tıklayın ... yok cs değil dualcore diyorum he bu arada sorun bitti format attım oldu konu kilit
signal.' Alıntı: Dostum Xenos injectorde 1 kere injectleyip oyunu kapattıktan sonra csgo'yu yeniden seçip injectlemen lazım onu bi dene Genişletmek için tıklayın ... yok cs değil dualcore diyorum he bu arada sorun bitti format attım oldu konu kilit