İnjector kullanmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
2 HİZMET YILI
arkadaslar dll injector icin hazır source kodlarınız var mı youtube dan birkac videoya bakıp denedim ama en sonunda surekli debug hatası aldım
ornegın inject et
dll ekle gibi buton kodları

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum gelen cevaplar aşırrı saçma ve yormu yapmak için yazılmış. Gereksiz yorumları raporlarsan sevinirm. Marfix kullanıcı adlı ustamın kendi injectoru vardı, kendisi de suppord zaten. Sorun ona sorabililrsin.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
GitHub'da dolu dolu injectorlar bulunuyor; Extreme Injector ve Xenos Injector gibi örnekler verilebilir. Ancak, bu injectorların anticheat koruması bulunan oyunlar için uygun olmayabileceğini belirtmem önemlidir.
Post automatically merged:

Eğer bir hata alıyorsanız, enjektör ayarlarınızı "manuel inject" şeklinde değiştirmeniz gerekebilir.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
extreme v3 inject işini görecektir

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
link paylaşmak yasak değilse bana ulaşabilirsin dostum ki bana ulaşmana da gerek yok githuba yazarak zibilyon tane bulabilirsin sadece hangi oyuna inject etmek istiyorsun onu değiştirmen gerek

mesela Cs2nin proccessi "cs2.exe" veya pencere adı "SDL_app" injectorde hangisi kayıtlıysa proccess hacker 2 ile bulup onu kaynak kodundan değiştirerek derleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...