- Yasaklandı
-
Banlı Üye
dc istek attım Xalo Eminarkadaşlar 8 saattir bu injectoru exe yapmaya çalışıyorum ne yaptıysam olmadı sanırım bende sıkıntı var birisi hayrına atabilir mi? DC: Yavuz#1977
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dc den ekledim Semih isimarkadaşlar 8 saattir bu injectoru exe yapmaya çalışıyorum ne yaptıysam olmadı sanırım bende sıkıntı var birisi hayrına atabilir mi? DC: Yavuz#1977
neyini yapamıyorsunki ben videosu var die hatırlıyorum videosunu youtube den bulup yapmaya calısanaarkadaşlar 8 saattir bu injectoru exe yapmaya çalışıyorum ne yaptıysam olmadı sanırım bende sıkıntı var birisi hayrına atabilir mi? DC: Yavuz#1977
neyini yapamıyorsunki ben videosu var die hatırlıyorum videosunu youtube den bulup yapmaya calısana
göz attım hazır derlemene gerek biarkadaşlar 8 saattir bu injectoru exe yapmaya çalışıyorum ne yaptıysam olmadı sanırım bende sıkıntı var birisi hayrına atabilir mi? DC: Yavuz#1977
olmadı ben bakayım bi video felan görürsem atarımgöz attım hazır derlemene gerek bi
li yok exe çek direk
nasıl bi hata resim olarak atarmısnbenden birisi istemişti yaptım ama sorunlu projede hatalar var ayrıca outdated... bence bu tamamen vakit kaybı mad injector veya xenos kullanın
gelmedi agabende attm istek dcden brom
discorddan ulaşır mısınyardımcı olabilirim valorant için arıyorsan elimde kernel injector var van128 bypasslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?