Inno3D Ekran Kartı Alınmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Inno3d ekran kartı kullanan veya kullanmakta olan tanıdığı var mı memnun mu acaba veya bunun hakkında bilgi verebilecek birisi var mı ?

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Alınır hocam. Ama ikinci el de satarım kullandıktan sonra dersen satamazsın Türkiye de o markaya soğuk bakıyorlar bilmedikleri için ama kart da herhangi bir sorun yok olamaz da yurt dışın da falan çok tercih edilen bir marka.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
sence nvidia partneri olan bir firmanin guvenilir ve kaliteli olmama ihtimali var mi? burada bilgisayarin acma kapatma tusu harici parcasina dokunmamis anlamayan insanlarin lafina itimat etme. kalitelidir inno3d.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Inno 3D güvenilir bir marka sorun yaşamazsın fakat türkiye içinde pazarı yok kullanıcılar da bilmediği markalara sıcak bakmıyorlar açıkçası ben ise fiyat performans açısından iyi buluyorum markayı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
inno3d kullanan arkadaşım hiç memnun değil diğer markalardan alman daha mantıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Zamanında galax için alınmaz denirdi şimdi ise yeni markalar için bu sözler söyleniyor. Zamanında alınmaz denilen galax bir çok markanın kendinden 3-5 lira fazla kartlarından daha performanslı olduğunu kanıtlamıştı. Bu sebeple alınmaz diye bir şey yok piyasa her gün gelişmekte ve her gün yeni markalar ve ürünler üremekte. Bütçene uygun en mantıklı olan hangisi ise onu al ayrıca güven konusunda tereddüt etmene gerek yok nvidia boş markaya kart üretmez satıcıya dikkat et yeter

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kartın soğutma performansı biraz düşük olabilir ama bu kalitesiz olduğu için değil ufak bir kart olduğu içindir diye düşünüyorum. Aynı klasmandaki kartların hepsinde bu durumu yaşarsınız. Zotac mini, MSI Ventus gibi...

Ayrıca fiyatı sizi yanıltmasın bu kart Amazon'da rakiplerinden daha pahalı.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
bro benim premde o ekran kartı var gayet güzel kullanışlı bende ilk defa duymuştum ama araştırınca zaten nvidia nın temsilcisi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka valla benim yakın arkadaşım kullanıyor aynısını ama herhangi bir şikayet ettiğini falan duymadım fiyat ortalaması olarak sınıfına göre nasıldır bilmiyorum ama diğerlerine nazaran iyidir diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka tamamen kaç gb olduğuna göre değişir kısacası opsiyonel

Üye
2 HİZMET YILI
Diğer kartlardan tek farkı soğutma. FPS gibi değerleri diğer kartlar ile aynı alırsın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İçine sindiyse alınır neden alınmasın. Diğer aynı fiyat aralığı ekran kartlarından çok farkı olduğunu sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
KnK Kullanıyorum Gayet Güzel Zorlanınca ısınma oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...