Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alınır hocam. Ama ikinci el de satarım kullandıktan sonra dersen satamazsın Türkiye de o markaya soğuk bakıyorlar bilmedikleri için ama kart da herhangi bir sorun yok olamaz da yurt dışın da falan çok tercih edilen bir marka.
Inno 3D güvenilir bir marka sorun yaşamazsın fakat türkiye içinde pazarı yok kullanıcılar da bilmediği markalara sıcak bakmıyorlar açıkçası ben ise fiyat performans açısından iyi buluyorum markayı
Zamanında galax için alınmaz denirdi şimdi ise yeni markalar için bu sözler söyleniyor. Zamanında alınmaz denilen galax bir çok markanın kendinden 3-5 lira fazla kartlarından daha performanslı olduğunu kanıtlamıştı. Bu sebeple alınmaz diye bir şey yok piyasa her gün gelişmekte ve her gün yeni markalar ve ürünler üremekte. Bütçene uygun en mantıklı olan hangisi ise onu al ayrıca güven konusunda tereddüt etmene gerek yok nvidia boş markaya kart üretmez satıcıya dikkat et yeter
Kartın soğutma performansı biraz düşük olabilir ama bu kalitesiz olduğu için değil ufak bir kart olduğu içindir diye düşünüyorum. Aynı klasmandaki kartların hepsinde bu durumu yaşarsınız. Zotac mini, MSI Ventus gibi...
Ayrıca fiyatı sizi yanıltmasın bu kart Amazon'da rakiplerinden daha pahalı.
kanka valla benim yakın arkadaşım kullanıyor aynısını ama herhangi bir şikayet ettiğini falan duymadım fiyat ortalaması olarak sınıfına göre nasıldır bilmiyorum ama diğerlerine nazaran iyidir diye düşünüyorum.