Onaylı Üye
Ustam ama paylaşımlı ekran kartı hepHUAWEI MATEBOOK D15I
İnceliği yeter.
Mesela link atar mısınİşlemci yönünde güçlü bir laptop öneririm
kullanacagın surum ne kadar yuksek olursa autocadde o kadar kasma yapıyor . su an en ıyısı bzım ıcın 2007 serı ve hızlı ama 2019 da kullanıyoruz . muhendıs olarak zaten betonarme ve celık derslerı alacaksın. oyle sunumlarında power poınt . cokta kasamana gerek yanı krdesım. en baba kullanacagın program sta4cad- sap2000 onu da asagı yukarı 5 yıllık tum pc ler acıyor. yerınde olsam oyun vs oynamayacaksam dolar kurunu goz onune alarak sımdılık ıdareten bı sey almak olur . 1. sınıfsan zaten sunumla programla pek bı ısınız olmayacak zaten
Kral öyle diyorsun da sorduğum da mediamarkta vs bana sunduklaeı 1650 ti lı pcler excalibur g770 falan huawei sorduğum da her hangi bir şey yaoamazsın onunla diye cevap aldım ekran kartı önemliymiş sanırımkullanacagın surum ne kadar yuksek olursa autocadde o kadar kasma yapıyor . su an en ıyısı bzım ıcın 2007 serı ve hızlı ama 2019 da kullanıyoruz . muhendıs olarak zaten betonarme ve celık derslerı alacaksın. oyle sunumlarında power poınt . cokta kasamana gerek yanı krdesım. en baba kullanacagın program sta4cad- sap2000 onu da asagı yukarı 5 yıllık tum pc ler acıyor. yerınde olsam oyun vs oynamayacaksam dolar kurunu goz onune alarak sımdılık ıdareten bı sey almak olur . 1. sınıfsan zaten sunumla programla pek bı ısınız olmayacak zaten
usta sende inşaat okuyorsun galiba ?kullanacagın surum ne kadar yuksek olursa autocadde o kadar kasma yapıyor . su an en ıyısı bzım ıcın 2007 serı ve hızlı ama 2019 da kullanıyoruz . muhendıs olarak zaten betonarme ve celık derslerı alacaksın. oyle sunumlarında power poınt . cokta kasamana gerek yanı krdesım. en baba kullanacagın program sta4cad- sap2000 onu da asagı yukarı 5 yıllık tum pc ler acıyor. yerınde olsam oyun vs oynamayacaksam dolar kurunu goz onune alarak sımdılık ıdareten bı sey almak olur . 1. sınıfsan zaten sunumla programla pek bı ısınız olmayacak zaten
aktıf olarak calısıyorum hocam. su an pc ler ates pahası uygun dedıklerımız dandık pc ler . dolar tavan zaten aceleye mahal vermeden uygun bı sey kovalaamak daha ıyı olur dıye dusunuyorumusta sende inşaat okuyorsun galiba ?
usta sende inşaat okuyorsun galiba ?
aktıf olarak calısıyorum hocam. su an pc ler ates pahası uygun dedıklerımız dandık pc ler . dolar tavan zaten aceleye mahal vermeden uygun bı sey kovalaamak daha ıyı olur dıye dusunuyor
Kral excalibur g770 iş görür mü ?aktıf olarak calısıyorum hocam. su an pc ler ates pahası uygun dedıklerımız dandık pc ler . dolar tavan zaten aceleye mahal vermeden uygun bı sey kovalaamak daha ıyı olur dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?