yok aslında ondan değilde, çünkü 31 000 yp kurtken süper işe yarıyor, karşı takımın hepsi legendlerle kafama sıksa da öldüremiyorlar kolay kolay (kısa bir kurtlu video ekliyim). Sorun aradığım pointeri Object bulamamam gibi şu durumda, bulunca hallolacak gibi. senin kadar Asm bilsem bunlar basit olacak benim içinwolfteki çoğu silah yp deliyor diye biliyorum oyüzden direk ölüyorsun
evet şimdi kısa bir, kurt videosu eklicemkurtken felaket iş yapar
sim, um jogo online, wolftü TURKEYNão falo esta língua. Utilizo-a com a ajuda de um tradutor. Consegue dizer que o jogo que não consigo distinguir o nome do jogo é online?
Evet 8 milyar küsür olanınıda buldum ama, düşman vurunca 25-30 000 gerçek kalıyor gerisi fake...kurtken felaket iş yapar
peki sence bu insana geçirilebilir miEvet 8 milyar küsür olanınıda buldum ama, düşman vurunca 25-30 000 gerçek kalıyor gerisi fake...
Geçmesine geçer o kolay da, önemli olan rakip vurduğunda gerçek olması, biraz daha bakıyım.peki sence bu insana geçirilebilir mi
halledebilirsen mesaj atabilir misin cidden merak ettim sonucuGeçmesine geçer o kolay da, önemli olan rakip vurduğunda gerçek olması, biraz daha bakıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?