İnsanlardan soğumaya başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İşe girdiğimden bu yana 6 ay geçti. Fakat ben bir şey fark etmeye başladım insanları tanımaya ,onları anlamaya başladıktan sonra kimin hangi niyetle bana yaklaşmaya çalıştığının farkına vardım. Bu yüzden artık insanlara fazla yaklaşmama kararı aldım. Hatta ben dahil 3 arkadaş kaldığımız evde bile huzur bitti bitecek. Bundan dolayı ben ya yalnız ev tutacağım kurtarmıyor en fazla ben dahil 2 kişi alacağım çünkü artık canıma tak etti. Adamı uyarıyorum temizlik için somurtuyor sizce ben bunu kendimden ayırırsam ve ben dahil 2 kişi kalırsak ona hayinlik yapmış olur muyum?
Not : Güzel tavsiyelerinizi de beklerim.

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle iyi aksamlar,ne iş yapıyorsun tam olarak bilmiyorum ama veya oturduğun yerdeki kiraları kurtarmıyorsa onları birkaç defa daha uyarmalısın fakat yapmaya devam ediyorsada güvenebileceğin samimiyette arkadaşın varsa farklı eve belki çıkabilirsin yoksa biraz daha dişini sıkmaya gayret göstermelisin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
sonuçta evde hep beraber kalıyorsunuz ev temizliğini de ortak yapmaya yeltenmiyorlarsa ve kirayı ortak paylaştığınızda kira da ay sonu denk gelmiyorsa
kendin eleme yapmak zorundasın dostum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence haklısın. Sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor
Post automatically merged:

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Onu ayırıp 3 kişi ayrı eve çıkarsanız sıkıntı olur. Benim tavsiyem eğer durumun varsa tek çık. Evini yavaş yavaş dizmeye başla. Evleneceğin zaman büyük bir masraftan kurtarmış olursun kendini.

Üye
4 HİZMET YILI
durum varsa tek eve çıkmk en mantıklısı ama durumun yoksa 2 kişi olun max bence 3 kişi fazla

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
alttan almak bi yere kadar götürüyor ya açıkça konuşup derdini anlatmak gerekirse biraz tavrını ortaya koymak ya da komple kendini ordan uzaklaştırmak gerek bence

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama insan dediğin gibi yaşı büyüdükçe ve çevresindeki kişileri ve niyetlerini anlamaya başlayınca gerçekten insanlardan uzaklaşıyor soğuyor çevrende olmasını istemediğin insanları istemiyorsun sana tavsiyem yalnızlığı seviyorsan boşver az insan ama öz olsunlar seninle aynı duyguları paylaşıyoruz ( hainlik yapmış olacağını da düşünmüyorum eğer bir evde kural varsa veya bir sorun ve buna uyulmayıp yada sorun çözülmüyorsa problemi çıkartan nedenden kurtulunmalı. )

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hayır bu hainlik sayılmaz tamam arkadaşsınız ama birlikte yaşamaya uygun değilsiniz dışardaki hayatında istersen arkadaşlığını devam ettirirsin bu gayet normal bir şey gerilmene gerek yok brom

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaş olsanız bile herkes her şeyi paylaşmalı Ne düşündüğünüz hakkında onlarla özgürce ve dürüstçe konuşmaya çalışın

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kimsenin seni kullanmasına izin vermemelisin. Ortak alınmış bir kural var ise buna herkes uymak zorunda. Öz kardeşin de olsa bu böyle olmalı. Uyum sağlamıyorsa yolları ayırmalısınız.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Odanda tek kalacağın bir ev bul yada herkez odada tek kalıcak şekilde ayarla şuanki evini, bu sayede kendi odan tertemiz olur mutfak ve wc gibi yerler içinde Program yazıcaksınız şu 2 gün ahmetten sorulur şu 2 gün mehmetten sorulur gibi Programın altına şuda yazılabilir
KURAL
-Banyo yapan kişi banyodan çıkarken banyoyu temizlemelidir.
-Gün sırası olan kişiler eğer çöpleri kimse atmadıysa akşam ..... saatte çöpleri atmakla yükümlüdür.
-Bu kurallara uymayacak arkadaşlar varsa evden ayrılmak için arkadaşlarına müracat edebilir ;)
Kardeşim mümkünse tek kal sütüdyo daire oolur 1+1 olur

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
insanları kendin gibi zannetmek ama olmadığını gördükçe soğumak

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Odanda tek kalacağın bir ev bul yada herkez odada tek kalıcak şekilde ayarla şuanki evini, bu sayede kendi odan tertemiz olur mutfak ve wc gibi yerler içinde Program yazıcaksınız şu 2 gün ahmetten sorulur şu 2 gün mehmetten sorulur gibi Programın altına şuda yazılabilir
KURAL
-Banyo yapan kişi banyodan çıkarken banyoyu temizlemelidir.
-Gün sırası olan kişiler eğer çöpleri kimse atmadıysa akşam ..... saatte çöpleri atmakla yükümlüdür.
-Bu kurallara uymayacak arkadaşlar varsa evden ayrılmak için arkadaşlarına müracat edebilir ;)
Kardeşim mümkünse tek kal sütüdyo daire oolur 1+1 olur
Her birimizin ayrı odası var fakat banyodan çıkan kişi banyoyu öylece bırakıyor afedersin tıraş oluyor sakal kılı her türlü şeyini bırakıyor uyarıyorum unutuyorum bilmem ne canıma tak etti.

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
reis maddi durumun varsa tek eve çıkman iyidir

Üye
4 HİZMET YILI
knk insanlar bazen itici ve sıkıcı olabiliyorlar ben de bazen sadcee kafamı dinlemek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...