İnsanlardan soğumaya başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Her birimizin ayrı odası var fakat banyodan çıkan kişi banyoyu öylece bırakıyor afedersin tıraş oluyor sakal kılı her türlü şeyini bırakıyor uyarıyorum unutuyorum bilmem ne canıma tak etti.
Haydaaa okadarda değil bende problemi bulaşıkta vsde zannediyorum şöyle bak bakalım o insanlar sana göre mi değilse evde sen eskiysen sen göndericeksin eğer onlar eskiyse kafana göre ev veya oda bak buluncada ayrıl bence okadar pis bir insan düzelmez bence huy huydur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bir yere kadar altan aldıysan dur demenın vaktı gelmıstır reis evde kalınıyorsa en onemlısı temızlıktır kanka bence atsan sızın faydasıza olur

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Reis çok yakından tanıdığım ve 10 sene gibi bir arkadaşlığımızın bulunduğu kardeşim de okurken aynı duruma düşmüştü. Zaten böyle durumlara düşmek istemiyorsan yakından tanıdığın ve güvendiğin insanlarla ilerlemek zorundasın. Evde yemek yapma sırası vardır yapmazlar. Evi temizleme konusunda yardımcı olmazlar. Çok kısa bir zaman içerisinde eğer olaylar tam olarak anlattığın gibi gerçekleşiyorsa bu anlattığın kişilerle veya kaç kişilerse bilmiyorum artık. İletişimi kesmen gerekiyor çünkü bu insanların seni hayatından bezdiren ve başarıya giden yolda önünde duran bir engel olmaktan başka hiç bir işe yaramadıkları düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam selamlar, işinizi bilmemekle beraber gelirinizi de bilmemekteyim. Fakat dışardan bir göz olarak bakacak olursam, etrafınızdaki insanlar toxic. Eğer gelir durumunuz el veriyorsa tek başınıza eve çıkmanızı tavsiye ederim. Hayatınızda bir düzen sessizlik ve huzur hissedeceksiniz. Yaptığınız şeylerden sadece ve sadece siz sorumlusunuz. Seçimleriniz kaderinizi belirler. O yüzden bence o arkadaşlarınızı bırakıp hayata tek devam etmelisiniz. Eğer gelir durumunuz el vermiyor ise kendileri ile ciddi bir konuşma yapabilir onları uyarabilirsiniz. Halen sizi takmıyorlarsa, yapabileceğiniz tek şey evden ayrılmaktır. İyi forumlar diliyorum, kendinize iyi bakınız.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dost olarak ALLAH yeter kardeşim , en güzeli kendi ayaklarının üzerinde durman

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Temizlik imandan gelir temiz olmayan insanla aynı evde kalmazdım ben şahsen. Tabi biraz maddi durumada bağlı bu .

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bulunduğumuz zaman dilimi sıkıntılı durumlar içermekte olur öyle şeyler.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hizmet sektörünün en büyük sıkıntısı 1 insan kullanmak 2 işine geldiği gibi yapmak 3 paraya ihtiyacı var diye işi sevmeyerek yapmak maalesefki bide türkiye şartlarında herkes birbirinin kuyusunu kazıyor çalışmadığım sektör kalmadı ve heryer aynı adam akıllı bu 3 senedir düzgün ortamı olupda işini severek yapan bi yer görmedim .s

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeşim sana şunu söyleyim üniversite de aynı şey benimde başıma geldi ilk önce oturup konuştum düzeltmesi gereken hareketleri ve o anlayışla karşılamıştı dene olmazsa başka şeyler denersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka bence kimseyi tanıma çünkü herkes zamanla değişiyor en iyisi yalnız takıl ama asla yalnız olma yani herkes seninle takılsın ama sen kimseyle takılma

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
maddi durumun varsa yeni eve çık huzurlu bi şekilde yaşarsın yanına 1 arkadaşını da alabilirsin canın sıkılmaz görevleri de paylaşırsınız üzerinde ki yük de azalmış olur
Post automatically merged:

zaman geçtikce sohbet konusu azalıyor hep aynı şeyleri konuşuyorsunuz ve o bi yerden başka bi arkadaş bulunca bağınız iyice kopuyor ve o insandan direkt soğuyorsunuz

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hayat böyle acımasız dostum. Pek yakın ilişki kurmanı tavsiye etmem

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
biraz doğa ile iç içe olman gerekiyor yanlızlıkta kendini bulman gerekli

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Herkesin sorumluluk alması gerekiyor hayinlik yapmamış olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...