İnsanlığın sonumu geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım foruma okul sebebiyle ara vermiş olsamda önemli konular olduğunda konu açıyorum . Evet ücretsiz Shadow Warrior 2 de bu konulardan biri . Şimdi ise çok ciddi bir konudan bahsedeceğim , daha doğrusu size bir video izlettireceğim lakin Barış Özcan küresel ısınmayı o kadar güzel anlatmışki 10 larca kitap okumanız , sayfa sayfa gezip araştırma yapmanız yerine 9 dakika bu videoyu izleyerek küresel ısınmanın aslında ne kadar ciddi bir tehtid olduğunu ve o hep aklımızdaki '' dünyanın sonu '' nun bana göre '' insanlığın sonu '' nun 12 yıl sonra yaşanacağını anlatıyor . Dünyanın sonunu İnsan'ların getireceğini kim bilebilirdiki . Aslında biz insanlar sen ve ben dünya üzerinde yaşamış , ölmüş ve şu anda yaşayan insanlar gerçektende far görmüş tavşan , ipleri bir kişinin elinde olan kukla gibi araştırın '' manipüle '' . Teşekkürler .

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
iki lafa takıldınız ana fikiri anlamadınız gidin videoyu izleyin ona yorumlayın

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşlerim kaç milyar yıllardır b 2019 yılında 1 2 aya hıc gorulmemıs dondurucu ölümcül soğuk geliyor ayrıca atmosfer giderek daralıyormus

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kuran-ı Kerim de Geçen Ayetlerde Zaten Kıyametin Ne Sekilde Geleceği Belirtilmiştir

Merak Edenler Okusun Tartısma Cıkarmak İçin Yazmadım .

1 : Sebe Suresi 3 Ayet : İnkarcılar “O saat bize gelmez” dediler. De ki: “Hayır, duyu organlarıyla algılanamayanları bilen Efendime andolsun ki, o mutlaka size gelecektir…

2: Fusillet Suresi 50 Ayet :Sıkıntısının ardından, kendisine bizden bir rahmet tattırsak, 'Bu bana aittir. Dünyanın sonunun da geleceğini sanmam. Rabbime döndürülürsem de O'nun katında benim için daha güzel şeyler vardır,' der. İnkarcılara, yapmış olduklarının gerçek niteliğini elbette haber vereceğiz. Çetin bir azaptan tattıracağız onlara

3: Mürselat Suresi 8-15 Ayet : Yıldızlar silindiği zaman, gök yarıldığı zaman, dağlar ufalanıp savrulduğu zaman, peygamberlere vakit bildirildiği zaman; ertelendikleri gün için; yani hüküm günü için, -ki hüküm gününün ne olduğunu sen nereden bileceksin?- Yalanlayanların vay haline o gün!

4: İnfitar Suresi 1-5 Ayet : Gökyüzü yarıldığı, yıldızlar döküldüğü, denizler birbirine katıldığı, kabirlerin içindekiler dışarı çıkarıldığı zaman, insanoğlu (yapıp) gönderdiklerini ve (yapamayıp) geride bıraktıklarını bir bir anlar.

5:Tekvir Suresi 1-6 Ayet : Güneş dürüldüğünde (Akıl karşılaştığı gerçeklik ile kaplanıp gücünü yitirdiğinde) Yer dümdüz edildiğinde Ve vahşi hayvanlar toplandığı zaman denizler ateşlendiği zaman

6:HACC SURESİ 7 Ayet: Gerçek şu ki, kıyamet saati yaklaşarak gelmektedir, onda şüphe yoktur. Gerçekten Allah kabirlerde olanları diriltecektir.

7: Vakıa Suresi 4 - 7 Ayet: Yer şiddetle sarsıldığında, dağlar paramparça olup, etrafa saçılan toz haline geldiğinde ve sizler de üç sınıfa ayrıldığınızda

8: İnşikak Suresi 4 ayet: Yer içindeki hazineleri ve ölüleri dışına atıp tamamen boşaldığı zaman, insan yaptıklarıyla karşı karşıya gelir

9: Muhammed Suresi 18 ayet: Öyleyse “o saatin” gelmesinden başka bir şey mi bekliyorlar? Halbuki onun alâmetleri (işaretleri) gelmiştir. Fakat (o saat) kendilerine geldiği zaman, onlara hatırlatmanın ne (faydası) olur ki?

Moderatörün son düzenlenenleri:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Her kafadan ayrı ses çıkıyor . Din , Bilim ayrıdır ikisindede asılları bilinenleri sorgulamak gerekir , eğer Bilim ile Din'i yargılar , Din ile Bilim'i yargılarsanız sonuçlar çakışır . Ben önce Bilimsel olarak yani nesnel olarak bakmanızı , anlamanızı , kendi süzgecinizden geçirmenizi , üzerine düşünmenizi ve sonuçları kendi bildikleriniz ile karşılaştırmanızı vardığınız sonucuda buraya yazmanızı istiyorum . Daha videoyu izlemeden yorum yapmayın lütfen anlatmak istediğimi anlamanızı rica ediyorum o videoyu izleyin bu iş ciddi . Havadaki Karbondioksiti geri alamazsak olacaklar felaket ve bunu hiçbiriniz yazmadınız . İzlemedinizmi yoksa sizin için çırpınıyorum ben burda tamam madem izlemek istemiyorsunuz ? o zaman videonun 03:40 ından başlayın havadaki Karbondioksit'ten bahsediyor . Teşekkürler .

Son düzenleme:
Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
vay be adam video ne anlatmış sanki herşeyi biliyor

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bilimsel verilere ve gözlemlere dayanarak bir şeyler sunuyor insanlar biri çıkıp diyor ki yaratıcıdan başkası bilemez. Kusura bakmayın ama bu kadar çomar olmayın insanlar şu yılın şu gününde şu olacak demiyor gözlemlere dayanarak bir şeyler sunuyor bu kadar sığ düşünceli olmayın :brainfree:

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
aşırı sıcak aşırı soğuk getirir ve en sonunda buzul cağı başlar aşırı dondurucu soğuklar vuku bulur ve insanlık GG

winter is coming

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dün izlemiştim videoyu, doğru söylüyor adam. İnsan oğlu kendi sonunu getiriyor hayırlısı.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
her ne kadar kendi sonumuzu kendimiz hazırlasakta yukarıda allah var her şey olabilir

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dünyayı kendı elımızle yok edıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...