- Yasaklandı
-
Banlı Üye
hadi diyelim zararını çıkarmak için ilk defa hayatında yapmayacağın şeyi yaptın sonrası neden geliyor kankamillet neden birbirini tokatlamak istiyor
çünkü onları da zamanında biri tokatladı
cidden çok haklısın yaş farketmeksizin herkes tokatçılığa başlamış bide kendi ülkemizin insanından yememiz çok dokunuyorHerkes kolay yoldan para kazanmak istediği için milleti tokatlamaya çalışıyorlar kimse helali haramı bilmiyor onu da geçtim vicdan kalmamış günümüzde yozlaşıyor çoğu
o konu için ben bunun dersini gördüm ülke suriyelileri boşuna sınırdan almadı çünkü dış borçlarını ödemek için suriye vatandaşlarını Türkiyeye sattı yani açıkçası ülkemizin bu zihniyeti bizi yok ettiülke artık bu hale geldi üzücü yapacak bişide yok üst üste %200 zamlar gele gele millet artık gardaşımmış demiyo almanyada türke kira vermek yerine birazdaha azda olsa aynı fiyata veren alman vatandaşına satıyor bizde ise suriyeli ucuza çalışır diyip bizi almıyolar işe kira konusundada aynı adam elin arabına suriyelisine veriyo artık
vakit geldi demekki hocam üzücüya kardeşim kıyamet alametleri ondan ınsanlar arsızlastı bencıllestı
artık millet birbirine ne kadar kazıklarım yolundaçünkü bu zamanda kimse kimseyi sevmiyor eskiden barış ve huzur ortamı vardı dostluklar ve komşuluklar vardı artık yok işte
işte hocam öyle bi dünya ahiret yurdu tekherkes birbirinin bir yerlerine bir şey sokma derdinde olmasa rahat yaşarız aslında da işte
O kadar güzel açıklamış ki reisimherkes birbirinin bir yerlerine bir şey sokma derdinde olmasa rahat yaşarız aslında da işte
knk hayat bu şekilde işliyor kim kimi yerse kim kimin kartını patlatırsa özellikle bu yeni nesil bende yeni nesilim felaket derece de free para kazanma hırsları var bir çock var mesela CC patlattı yurtdışına kaçtı bilirsin belki şarkısı falan da var çok garip hayat cidden bizde köle gibi fabrika da çalışalım bilmiyorum özeniyorum da zoruma da gidiyor şimdi yurtdışında keyfine bakıyor arabası falan da var...Hiç uzatmıcam direk konuya giriş yapayım okuldan işe işten eve giden döngü içinde yaşayan zamanım oldukça valo veya csgo oynanan biriyim sırf eğlenmek için hile geçmek istedim swnin admini çevrımdışıyken supportlardan scam yedimhacı anlamıyorum attığın parayada para denilse asgari ücretin günlüğü olmuş kaç tl .d asıl sorum niye herkes her fırsatında milleti tokatlamaya çalışıyor realde olsun sanal ortamda olsun herkes bu tarz sizce bu konu hakkında öneriniz eleştiriniz varmı
İnsanlık bitmiş hocam gelecek nesilleri düşünemiyorumKardeşim herkes servetine 1gıdım daha katmak için neler yapıyor bu ekonomik krizde böyleleride artacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?