Dostum Çok fazla denedim keşke sorun tuş olsa düzelse shift+fn,ekran klavyesi,hile menüsünden farklı tuşa atadım bu çözümlerin hepsini denedim fakat olmuyor. Hani Garip Olan tarafı reset attıktan sonra olması bu olayın acaba dosyalar falanmı eksik.İnsert tuşu çalışmıyor ise en kısa yoldan bazı programlar ile farklı bir klavye tuşana atayabilirsin..
Çok saçma bir durum açıkçası ne diyeceğimi bilemedim inşallah en kısa sürede çizebilirsin.Dostum Çok fazla denedim keşke sorun tuş olsa düzelse shift+fn,ekran klavyesi,hile menüsünden farklı tuşa atadım bu çözümlerin hepsini denedim fakat olmuyor. Hani Garip Olan tarafı reset attıktan sonra olması bu olayın acaba dosyalar falanmı eksik.
Teşekkür Ederim Fikrin için.
Brom Sorun Tuşla İlgili Değil Sanırım Dediğim gibi çoğu Tuş Yöntemlerini Denedim Sorunu anlayamadım.Shift+0 kombinasyonunu dene bir de belki öyle çalışır.
Kral Sorun Dediğim Gibi Tuş İle alakalı değil eskiden kullanıyordum hileyi fakat hala anlayamadım.Dostum Çok fazla denedim keşke sorun tuş olsa düzelse shift+fn,ekran klavyesi,hile menüsünden farklı
Shift+0 kombinasyonunu dene bir de belki öyle çalışır.
Teşekkür EderimÇok saçma bir durum açıkçası ne diyeceğimi bilemedim inşallah en kısa sürede çizebilirsin.
Kanka Dediğim Gibi Tuş İle alakası Yok Başka Klavyelerde Denedim.ya da yakında bılgısayarcı varsa ins tuşu alabılurısn ben öyle yaptım
Dostum Keşke Bozulsaydı fakat yeni sipariş verdiğim klavye geldi fakat ne hikmetse ondada çalışmıyor fakat onun dışında ts de olsun dc de olsun tuş atamaları var belki biliyorsundur onlarda sıkıntısız çalışıyor anlamadım aqwindowsun bilgisayar içindeki klavyeyi kullanarak ta aktifleştirebilirsin ama kullanabilmen için hile ayarlarını yapmadan önce oyunu pencere moduna alıp başlatma yerine klavye yazıp ordan insert tuşunu kullanabilirsin tahminimce senin insert tuşun bozulmuş tabi yeni bi klavye almakta bi seçenek
Kral Dediğim gibi sorunun Tuş ile herhangibir alakası Yok tahminimce Bilgisayara Reset Atınca herşey gidiyor bazı dll'lerde sıkıntı oldugunu düşünüyorum.shift+0 deneyeblirsin
klavyeyi dinlendirmeye al bir sureİnsert tuşu çalışmıyor ise en kısa yoldan bazı programlar ile farklı bir klavye tuşana atayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?