İnstagram 30 Dk da 10 k takipçi kazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.Basit kullanışlı bir mobil uygulama tanıtacağım size. İçinde 10 tane instagram ücretsiz takipçi kasabileceğiniz site var. Şimdi ilk önce fake hesap oluşturuyorsunuz arkadaşlar 5 10 20 kaçtane açabilirseniz artık. Fake hesaplarımız tamamlandıktan sonra vereceğim linkten mobil uygulamayı indirip telefonlara luruyorsunuz. Çok sade bir program ve herkesin yapabileceğini düşünûyorum. Toplamda 10 site 5 tanesi 500 takipci 5 taneside 100 takipçi veriyor yani 1 tane fake hesapla 3 k takipçi kasabilirsiniz bir günde.

Uygulama Resmi:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uygulama Resmi :

Uygulama İndirme Linki :

Virus Total :

Son düzenleme:
Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Uğraştırıcı ama işe yarar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu botlar unf yapıyor o ne olacak :d
Kardeşim şimdi deriiin bir nefes alıyorsun tamam mi ardindan 3 kere burnunu kapatarak botlara hesabima unfollow atma diyorsun ardindan amuda kalkip 5 kere daha öyle diyorsun. artik botlar unfollow atmiyor. Ben denedim oluyor . bu taktigide kimseye söyleme

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim şimdi deriiin bir nefes alıyorsun tamam mi ardindan 3 kere burnunu kapatarak botlara hesabima unfollow atma diyorsun ardindan amuda kalkip 5 kere daha öyle diyorsun. artik botlar unfollow atmiyor. Ben denedim oluyor . bu taktigide kimseye söyleme
Çok teşekkür ederim hemen ss alıyorum.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eline sağlık kardeş oto beğeni gibi bişeyler yapsan şu parayla satılanlardan foto koysak beğenilse habire uygulama kullanmasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...