Uzman Üye
İstediğim site sadece autocomment bi sayfa yeni bir post attığında yada belirli hastaglara otomatik yorum atmasını istiyorum siteler genelde ücretli oluyor ve işe yaramıyor bildiğin site varmıBu beğeni kasma,takipçi kasma sitelerinden yapıyor olabilirler. Google yazarak bu tarz sitelere kolaylıkla ulaşabilirsin.
İstediğim site sadece autocomment bi sayfa yeni bir post attığında yada belirli hastaglara otomatik yorum atmasını istiyorum siteler genelde ücretli oluyor ve işe yaramıyor bildiğin site varmı
Teşekkürler deneyeceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Böyle bir eklenti var chromda. Kullanmayı dene belki işine yarar.
eklenti çalışmıyor hocamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Böyle bir eklenti var chromda. Kullanmayı dene belki işine yarar.
Paid botlar derken tam anlayamadım?Paid botlarda mevcut auto comment için aratarak kolaylıkla bulabilirsiniz
E
eklenti çalışmıyor hocam
Post automatically merged:
Paid botlar derken tam anlayamadım?
Programda autocomment i çalıştırdım fakat Waitingde bekliyor 10 dakikadırBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu botun freesi de var ama paralınıw
n sunduğu özellikler daha fazla. Bunu dene bakalım bir.
Bot hesaplarla reklam yapıcamda bildiğin çalışan bi site varmıkanka yorum istiyorsan internette yorum atma siteleri var hem ücretli hem ücretsiz fake aç bi tane bas botu
Takiple kazan var kullanabilirsinBot hesaplarla reklam yapıcamda bildiğin çalışan bi site varmı
Hocam bildiğiniz site varsa yazarmısınız bir çoğu paralı veya çalışmıyorhocam google a hangi konuda bot istiyorsan instagramla ilgili yaz bir çok site ücretsiz bot etkileşim kasıyor mesela beğeni takipçi yorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?