Böyle bir şey yok ama Play store/app store dan bakarak öyle programlardan bula bilirsinevet dostlar konu adında da belirttiğim gibi, instagramı uzun bir süredir kullanmıyorum fakat eskiden birinin profiline girdiğinde son takiplestikleri en üstte cıkıyordu artık sanıyorum ki random gözüküyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı bilen birisi yardımcı olabilir mi?
baktım söylediğin duruma da öyle bi durum mevcut değil sanırım. en üstte cıkan insanla en cok konusma yapmadığından eminimInstagramdaki x kisininin takip ettiklerine girerseniz ilk gordugunuz en yukardaki kisi, o kisinin en cok ilgi duydugu(DMde onun ile cok konusma, postlarini begenen) kisidir. Tek edinebildigin bilgi budur ve buda cok kisi tarafindan bilinmez. Son takip ettigi kisiyi gormeniz Instagram uzerinden mumkun degildir. Harici 3. parti bir yazilim ile oluyorsa bilgim yok.
Benim kaynagim, birazcik Ingilizceniz varsa ilk cumle yeticektir anlarsiniz zaten.baktım söylediğin duruma da öyle bi durum mevcut değil sanırım. en üstte cıkan insanla en cok konusma yapmadığından eminim
Böyle bir durum mevcut değil hocam. Bildiğim kadarıyla yapılmıyor...evet dostlar konu adında da belirttiğim gibi, instagramı uzun bir süredir kullanmıyorum fakat eskiden birinin profiline girdiğinde son takiplestikleri en üstte cıkıyordu artık sanıyorum ki random gözüküyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı bilen birisi yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?