Instagram birinin hesabını nasıl kapatırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha önce hiç sosyal medya ile ilgilenemedim birinin hesabını nasıl kapatırım spam botu vs. yapabilen varsa bana da öğretebilir mi?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Birden fazla hesap ile SPAM atabilirsen İnstagram gözden geçirir kayda değer bir problem göremezse kapatmaz. üst üste spamlar dan dolayı otomatik bir süreliğine kapanabilir sonrasında itiraz ederse tekrar dan açabilir bilgine.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Birden fazla hesap ile SPAM atabilirsen İnstagram gözden geçirir kayda değer bir problem göremezse kapatmaz. üst üste spamlar dan dolayı otomatik bir süreliğine kapanabilir sonrasında itiraz ederse tekrar dan açabilir bilgine.
Yok itiraz edemez zaten kendi eski hesabımı kapattırcam şifresini unuttum
Post automatically merged:

Baya bir spam attım arkadaşların hesabından, fake hesaplarım, arkadaşların yedek hesapları bile ama kapanmadı halen

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi ara face hesabı kapatmıstım facbook ticket ataraktan yazdıgım ise çok saçmaydı facebook yetkililerinin İQ oluyor buda yazdıgım ise suydu

Merhaba ben (kapatıgım facedi isim soyisim) ben 12 yasındayım ve ailemden izinsiz facebook hesabı açmıstım ailem buyuk korku içinde ve aile içinde buyuk olumsuzluklar yasamaktayız gibi vs vs baya şeyler yazıp 20 30 kere yolladım ertesu gun cocun hsabı gg :D

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Forumda Yasak Değil İse Python İle Nasıl Spam Botu Yapacağınızı Öğretebilirim Veyahut Hazır Program Olarak Verebilirim

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Twitter da Otomatik beğenme kodları vardı,böyle bir şey yapma imkanın var mı bir site için ?
Her Site İçin Böyle Birşeyin Söz Konusu Olduğunu Söyleyebilirim İnstagram İçin De Otomatik Beğeni Kodları Mevcut Python ile hemen hemen her şey yapılabilir

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Forumda Yasak Değil İse Python İle Nasıl Spam Botu Yapacağınızı Öğretebilirim Veyahut Hazır Program Olarak Verebilirim
Bana özelden gösterebilir misin rica etsem ikisini de göstersen? Direk kendim yapmak istiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
kanka ben sinir oldgum kişinin hesabı adına (merhaba 11 yaşındayım (ad soyad) ailem olumsuz baktı hesabımın kapanmaısnı istiyolar falan flaan kapattırdım 2 güne

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Kapatıracağın Sayfada Böyle Raporlancak Bi Olay Varsa Kapatılır Öyle Spam Atsan Olur Ama Birşey Yok Spam Attın Birşey Olmaz

Üye
9 HİZMET YILI
İsmini vermek istemediğim bir forumda Facebook Instagram spam botları veya diğer forumlarda mevcut araştırmanı öneriyorum daha bu gün yeni bir bot çıkardılar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
spam atarak reis 15-20 hesaptan at belki bi yararı olur ben öyle kapatmiştim

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Aga Kapatıracağın Sayfada Böyle Raporlancak Bi Olay Varsa Kapatılır Öyle Spam Atsan Olur Ama Birşey Yok Spam Attın Birşey Olmaz

Link sayfaları kapanırmı, cinsellikten kapanan hesaplar açılmıyor diye biliyorum. 2 kez aynı sayfayı cinsel içerikten şikayet ettim ama inceleyip bir sorun olmadığını söylediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...