Böyle Sitelere Takipçi Kasacağınız Ana Hesabla Girmeyin Eğer Girerseniz Sizin Adınıza Başka Kişileri Followlar Takipçide Kazanırsanız Ama Takip Sayınızda Artar
bunlar bildiğim kadarıyla takipçi kasarken istemsizce takip ettiğiniz kişilerde çoğalıyor bizzat kendim yapmıstım ve görmüştüm
İlkini ben kullanıp 223 takipçi kasmıştım,Daha sonra hesaptan çıkıp birkaç saat sonra girdiğimde takipçilerim 100'e takiplerim ise 80'ye çıktı.
İnanmıyorum böyle şeylere.
Youtube Abone Hilesi Diyorsan Youtube Siliyor Kardeşim Aboneleri.kardeşim önerim youtube kasmada atarsan oolur
Hesaplar Asla Çalınmıyor Burda İftira Atma 5 Haftadır Kullanıyorum İnstagramdan Bendim Dedinmi ?? Şifre yanlış diyor HESABIM GG galiba .D
evet dedim Sonra da Tekrar Denedim Başka Hesaba girdim ondada denedim olmadıHesaplar Asla Çalınmıyor Burda İftira Atma 5 Haftadır Kullanıyorum İnstagramdan Bendim Dedinmi ?
Şimdi Bir Site Var O site Sürekli O Hatayı Atıyor Bende Onu Kullanmıyorum Tek Tek Dene Hata Veren O Siteyi Kullanma.evet dedim Sonra da Tekrar Denedim Başka Hesaba girdim ondada denedim olmadı
bende kendim bizzat denemiştim ve ne kadar takipçim varsa yaklaşık o kadar takip ettiğim hesap vardıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hiçbir Şekilde Birini Takip Etmiyorum Hileyi Kullanıyorum ve Şifremi Hiç Değiştirmiyor 2 Tane 30Klık Hesabım Var Şuana Kadar birşey Olmadı ?
Program Editleyip Otamatik Takipten Çıkabilirsiniz. Bende Kimseyi Takip Etmiyor.bende kendim bizzat denemiştim ve ne kadar takipçim varsa yaklaşık o kadar takip ettiğim hesap vardı
5-6 siteden 312 yakipçi yaptım bazıları gidiyo bazen hiç gelmiyo ama 100 takipçiden 312 yaptımTakipçi kasmak istiyenlere güzel siteler güzel konu başarılar
yapmadan önce kaç takipçi vardıbende kendim bizzat denemiştim ve ne kadar takipçim varsa yaklaşık o kadar takip ettiğim hesap vardı
ları gidiyo benim 335 den 290 kaldıSonradan gitmiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?