Onu denedim ben ama olmuyor çok uzun vadede ve çok gezmen gerekirwow iyi paraymış valla bendemi yapmaya başlasam hazırdı profosyonel makinamda var fotoğraf çekerek içerik üretsem
Sayfanın ismini atmadın hala kardeşim bakalım nasıl.reklam için ücret alıyrsun başka sayfalrının 1 haftalık yayınlıyorsun başkasının reklamını sana 2000 3000 tl arası bir ücret veriyoarlar
korona bitsin gezeriz knk sıkıntı yokOnu denedim ben ama olmuyor çok uzun vadede ve çok gezmen gerekir
Post automatically merged:
Sayfanın ismini atmadın hala kardeşim bakalım nasıl.
valla fotğraf makınen varsa az cok da fograf cekıp edıteleye bılırsen benım yapmak istedğim bir projem var makınem bozuldu o yuzden yapamaaıdm güzel geliri var aylık sana rahat 4000 tl bırakıyorwow iyi paraymış valla bendemi yapmaya başlasam hazırdı profosyonel makinamda var fotoğraf çekerek içerik üretsem
Şu korona bitsin kanka neler neler yapacam valla yeminle bunaldı herkez.korona bitsin gezeriz knk sıkıntı yok
sayfa linkini böyle platform da paylaşmıyorum kardeşim insta 450 b takipçili filim sayfassı kolay bulursunkorona bitsin gezeriz knk sıkıntı yok
mesala film lerın traıler ları ıle bırlıkte kac dk kac saat ımdb puanı ne film ismi ne gibibmi dostumizlediğim film kesiti hangi filmden onu bilmek isterim o yüzden film ismi olacak ve editleri de güzel olmalı gereksiz sahneler konulmamalı bence benim fikrim bu
bu filmi koyup video üstüne isim yazıyorlar ya tam olarak o şekilde isim yazabilirsin ama bunun dışına cıkma gereken tüm bilgiler açıklama kısmında olsun çünkü ekran fazla dolu karmaşık olursa insanları kaçırırsın karmaşa iyi değildir sade olsun filmin de tamamını atma asla seç atacagın sahneleri cünkü bir filmi komple özet olarak izleyip o koca filmi 1-2 dk da kimse bitirmek istemezmesala film lerın traıler ları ıle bırlıkte kac dk kac saat ımdb puanı ne film ismi ne gibibmi dostum
anladım eywbu filmi koyup video üstüne isim yazıyorlar ya tam olarak o şekilde isim yazabilirsin ama bunun dışına cıkma gereken tüm bilgiler açıklama kısmında olsun çünkü ekran fazla dolu karmaşık olursa insanları kaçırırsın karmaşa iyi değildir sade olsun filmin de tamamını atma asla seç atacagın sahneleri cünkü bir filmi komple özet olarak izleyip o koca filmi 1-2 dk da kimse bitirmek istemez
komik olsun yeter arada bir fragman çak yeterliinstagram da bir film sayfanız olsa nasıl olmasını isterdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?