Seçkin Üye
normalde imei için rom vs gerekmiyor bunlar niye attı bilmiyorum büyük ihtimalle bilgisizliktenKendinde söylüyorsun işte bu yüzden güvendiğin adama gitceksin yada kaçak telefon almıcaksın.
bir hesabım kapatıldı yan hesaptayım bunda da bir kaç kere şifre değişimi oldu Gürcistanda birileri tarafından ama hesabı alıp iki aşamalı doğrulama yapmama rağmen bu sabah yine elon musk ve kripto ile ilgili paylaşım vardı hesaba ulaşımları olduğunu sanmıyorum bu iki olay da (hesap kapatılma vs) telefona imei attırmak için telefoncuya götürüp onların bana rom atması sonrasında oldu lütfen sadece bilgi sahibi olan insanlar yorum yapsın teşekkür ederim.
ya da işin kolayına kaçmaktan baya bilgisizliknormalde imei için rom vs gerekmiyor bunlar niye attı bilmiyorum büyük ihtimalle bilgisizlikten
birçoğu dolandırıcı olabiliyorbir hesabım kapatıldı yan hesaptayım bunda da bir kaç kere şifre değişimi oldu Gürcistanda birileri tarafından ama hesabı alıp iki aşamalı doğrulama yapmama rağmen bu sabah yine elon musk ve kripto ile ilgili paylaşım vardı hesaba ulaşımları olduğunu sanmıyorum bu iki olay da (hesap kapatılma vs) telefona imei attırmak için telefoncuya götürüp onların bana rom atması sonrasında oldu lütfen sadece bilgi sahibi olan insanlar yorum yapsın teşekkür ederim.
büyük ihtimal hesabı silmekten başka çaren yok hesabın şifresini değil direk çerezlerini çalmışlar çerezler sayesinde bazı yollarla şifre ihtiyacı duymadan direk giriş yapılabiliyor ve hesaba çerezlerle giriş yaptığında sanki sen giriş yapmışsın gibi gösterildiği için isntagram güvenlik uyarısıda biliyor başıma gelmişti netflixte netflix kullanıcı profilimin çerezleri gitmişti kullanıcı profilini sildim bir dahada erişemediler aynı durum aynı mantık bence sende sil instgram hesabını yeni bir hesap açbir hesabım kapatıldı yan hesaptayım bunda da bir kaç kere şifre değişimi oldu Gürcistanda birileri tarafından ama hesabı alıp iki aşamalı doğrulama yapmama rağmen bu sabah yine elon musk ve kripto ile ilgili paylaşım vardı hesaba ulaşımları olduğunu sanmıyorum bu iki olay da (hesap kapatılma vs) telefona imei attırmak için telefoncuya götürüp onların bana rom atması sonrasında oldu lütfen sadece bilgi sahibi olan insanlar yorum yapsın teşekkür ederim.
herhalde onu da satın alacakbir hesabım kapatıldı yan hesaptayım bunda da bir kaç kere şifre değişimi oldu Gürcistanda birileri tarafından ama hesabı alıp iki aşamalı doğrulama yapmama rağmen bu sabah yine elon musk ve kripto ile ilgili paylaşım vardı hesaba ulaşımları olduğunu sanmıyorum bu iki olay da (hesap kapatılma vs) telefona imei attırmak için telefoncuya götürüp onların bana rom atması sonrasında oldu lütfen sadece bilgi sahibi olan insanlar yorum yapsın teşekkür ederim.
benim asıl sorunum yeni hesap açınca da aynı şey olur mu ve bankacılık işlemleri sıkıntıya girer mi doğrultusundabüyük ihtimal hesabı silmekten başka çaren yok hesabın şifresini değil direk çerezlerini çalmışlar çerezler sayesinde bazı yollarla şifre ihtiyacı duymadan direk giriş yapılabiliyor ve hesaba çerezlerle giriş yaptığında sanki sen giriş yapmışsın gibi gösterildiği için isntagram güvenlik uyarısıda biliyor başıma gelmişti netflixte netflix kullanıcı profilimin çerezleri gitmişti kullanıcı profilini sildim bir dahada erişemediler aynı durum aynı mantık bence sende sil instgram hesabını yeni bir hesap aç
ücretli ve yazılım sorunları ile başbaşa kalacağızbenim asıl sorunum yeni hesap açınca da aynı şey olur mu ve bankacılık işlemleri sıkıntıya girer mi doğrultusunda
Instagramdan ötürü sanırsambir hesabım kapatıldı yan hesaptayım bunda da bir kaç kere şifre değişimi oldu Gürcistanda birileri tarafından ama hesabı alıp iki aşamalı doğrulama yapmama rağmen bu sabah yine elon musk ve kripto ile ilgili paylaşım vardı hesaba ulaşımları olduğunu sanmıyorum bu iki olay da (hesap kapatılma vs) telefona imei attırmak için telefoncuya götürüp onların bana rom atması sonrasında oldu lütfen sadece bilgi sahibi olan insanlar yorum yapsın teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?