kankacım düzenli olarak post attığında (kendi emeğinle olursa güzel olur) zaten instagram seni öne çıkarılanlara koyuyor (keşfet) zaten bir hesap da öne çıkarılanlara girdiğinde çok rahat büyüyorarkadaşlar şimdiden söyleyeyim olamassın diyenler şimdiden konudan çıksın
Arkadaşlar internette ünlü olmak için illa kız olup yarı çıplak fotoğraflar atıp yaşlı dayıları mı kandırmak gerekir açıkcası ben bir çok yöntem denedim, gündem diyecekseniz
HESABA 0 DAN BAŞLIYORUM o yüzden 0 takipçili yeni açılmış bir hesap olarak söyleyin
bi 5-10kİnstagram ünlü dedigin nedir hocam mavi tik almakmı yoksa 1m takipcin olmasımı 500k takipcimi ünlülük görceli bence senin hedefin ne
0 takipçili hesabı keşfete koyacaksa atayımkankacım düzenli olarak post attığında (kendi emeğinle olursa güzel olur) zaten instagram seni öne çıkarılanlara koyuyor (keşfet) zaten bir hesap da öne çıkarılanlara girdiğinde çok rahat büyüyor
reklamsız çare yok mu?güzel bir mizah amaçlı sayfa açıp o sayfayı büyüttükten sonra kendi hesabını paylaşarak ünlü olabilirsin ve ya güzel bir profil oluşturursan ve bu profili kasılmış hesaplara reklam yaptırırsan az da olsa bi takipçi artışı olucaktır
yani yok gibi gözüküyor ya arkadaş çevren geniş olucak ya da paran .D:gelisirabii:reklamsız çare yok mu?
yaw para olsa basardım botu olurdum 100k bide reklam verdik mi misssyani yok gibi gözüküyor ya arkadaş çevren geniş olucak ya da paran .D:gelisirabii:
"Kaliteli içerik" üreten kim instagram gibi leş bir yerde hayatta kalabilir ki? Rezil içerikler üretenler daha ön planda veya dediğin gibi iyi bir fiziği olan biri ortalama bir takipçi seviyesine ulaşabiliyor bana göre.Bu devirde reklamsız ünlü olmak çok zor ancak yapacaksan da ya kaliteli içerik üreteceksin, ya da güzel olacaksın
cok takipcisi olanlardan reklam alıp kendini paylaştırabilirsin mizah sayfası açabilirsin meselaarkadaşlar şimdiden söyleyeyim olamassın diyenler şimdiden konudan çıksın
Arkadaşlar internette ünlü olmak için illa kız olup yarı çıplak fotoğraflar atıp yaşlı dayıları mı kandırmak gerekir açıkcası ben bir çok yöntem denedim, gündem diyecekseniz
HESABA 0 DAN BAŞLIYORUM o yüzden 0 takipçili yeni açılmış bir hesap olarak söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?