27 Tem 2019 #1 #GG G Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI Arkadaşlar uygulamaya 3-4 aydır erişim sağlayamıyorum neredeyse tüm çözümleri denedim düzelmedi. Bilgisi olan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar uygulamaya 3-4 aydır erişim sağlayamıyorum neredeyse tüm çözümleri denedim düzelmedi. Bilgisi olan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi?
27 Tem 2019 #2 LogitecHxCODER L Onaylı Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 65 Çözümler 1 Tepki puanı 4 9 HİZMET YILI Aynı sorun bendede var ve benim hesabım donduruldu insta gmail attı bana doğrulama kodu falan yaptım ama geri dönüş yapılmadı nasıl açabilirm acaba ?
Aynı sorun bendede var ve benim hesabım donduruldu insta gmail attı bana doğrulama kodu falan yaptım ama geri dönüş yapılmadı nasıl açabilirm acaba ?
27 Tem 2019 #3 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI aynı sorun bendede vardı pcden falan giriş yaptım sonra facebook ile giriş yapılsın dedim girdi
27 Tem 2019 Konuyu başlatan #4 #GG G Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: aynı sorun bendede vardı pcden falan giriş yaptım sonra facebook ile giriş yapılsın dedim girdi Genişletmek için tıklayın ... Tarayıcıdan bende girebiliyorum ama faceyi denedim yine girmedi
loFt' Alıntı: aynı sorun bendede vardı pcden falan giriş yaptım sonra facebook ile giriş yapılsın dedim girdi Genişletmek için tıklayın ... Tarayıcıdan bende girebiliyorum ama faceyi denedim yine girmedi
27 Tem 2019 #5 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI #GG' Alıntı: Tarayıcıdan bende girebiliyorum ama faceyi denedim yine girmedi Genişletmek için tıklayın ... Hesabi dondur tekrar ac oylede oluyor
#GG' Alıntı: Tarayıcıdan bende girebiliyorum ama faceyi denedim yine girmedi Genişletmek için tıklayın ... Hesabi dondur tekrar ac oylede oluyor
27 Tem 2019 #6 ugurrelmas Pilaxinaris Seçkin Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 506 Tepki puanı 88 Ödüller 7 7 HİZMET YILI farklı bir telefondan giriş yapmayı denedinmi
27 Tem 2019 Konuyu başlatan #7 #GG G Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: Hesabi dondur tekrar ac oylede oluyor Genişletmek için tıklayın ... Peki kaç saat içinde geri açabiliyoruz acaba? ugurrelmas' Alıntı: farklı bir telefondan giriş yapmayı denedinmi Genişletmek için tıklayın ... Yok ama sıkıntı hesapta değil telefonda sanırsam
loFt' Alıntı: Hesabi dondur tekrar ac oylede oluyor Genişletmek için tıklayın ... Peki kaç saat içinde geri açabiliyoruz acaba? ugurrelmas' Alıntı: farklı bir telefondan giriş yapmayı denedinmi Genişletmek için tıklayın ... Yok ama sıkıntı hesapta değil telefonda sanırsam
27 Tem 2019 #8 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI #GG' Alıntı: Peki kaç saat içinde geri açabiliyoruz acaba? Yok ama sıkıntı hesapta değil telefonda sanırsam Genişletmek için tıklayın ... Istedigin zaman aciyorsun
#GG' Alıntı: Peki kaç saat içinde geri açabiliyoruz acaba? Yok ama sıkıntı hesapta değil telefonda sanırsam Genişletmek için tıklayın ... Istedigin zaman aciyorsun
27 Tem 2019 Konuyu başlatan #9 #GG G Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: Istedigin zaman aciyorsun Genişletmek için tıklayın ... Denedim hala aynı :/