merhaba ınstagram hesabıma bugun gırdıgımde suphelı tespıt gıbı bıset tazdı ve telefona dogrulama gonder dedı
bende dogrulama gonder dedım fakat ne kod gelıyo nede lınk telefon nosu aynı maıl ıle gırıs yapmadıgım ıcın sadece telefon nosu cıkıyo ama ne yaparsam yapıyım
olmuyo telefona asla kod gelmıyo lınkte gelmıyo cozumu varsa yazarsanız cokk sevınırım
eposta ıle gırıs yapmadıgımı dıle getırdım yanı onay olarak e posta vermedım sadece tel nosu verdım
ve ınstagram sasdece telefonuma kod yada lınk gonderdıgını soyluyo
merhaba ınstagram hesabıma bugun gırdıgımde suphelı tespıt gıbı bıset tazdı ve telefona dogrulama gonder dedı
bende dogrulama gonder dedım fakat ne kod gelıyo nede lınk telefon nosu aynı maıl ıle gırıs yapmadıgım ıcın sadece telefon nosu cıkıyo ama ne yaparsam yapıyım
olmuyo telefona asla kod gelmıyo lınkte gelmıyo cozumu varsa yazarsanız cokk sevınırım
farklı ip olduğundan olabilir bu ip değişimi telefonunun virüslü programlarındanda olabilir fakat telefona kod gelmemesinin sebebi ya siliyorlardır veya,gmail servisi yavaştır veya buglıdır 1 2 gün içinde düzelmezse supporta danış