instagram gırıs yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
merhaba ınstagram hesabıma bugun gırdıgımde suphelı tespıt gıbı bıset tazdı ve telefona dogrulama gonder dedı
bende dogrulama gonder dedım fakat ne kod gelıyo nede lınk telefon nosu aynı maıl ıle gırıs yapmadıgım ıcın sadece telefon nosu cıkıyo ama ne yaparsam yapıyım
olmuyo telefona asla kod gelmıyo lınkte gelmıyo cozumu varsa yazarsanız cokk sevınırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
merhaba ınstagram hesabıma bugun gırdıgımde suphelı tespıt gıbı bıset tazdı ve telefona dogrulama gonder dedı
bende dogrulama gonder dedım fakat ne kod gelıyo nede lınk telefon nosu aynı maıl ıle gırıs yapmadıgım ıcın sadece telefon nosu cıkıyo ama ne yaparsam yapıyım
olmuyo telefona asla kod gelmıyo lınkte gelmıyo cozumu varsa yazarsanız cokk sevınırım
farklı ip olduğundan olabilir bu ip değişimi telefonunun virüslü programlarındanda olabilir fakat telefona kod gelmemesinin sebebi ya siliyorlardır veya,gmail servisi yavaştır veya buglıdır 1 2 gün içinde düzelmezse supporta danış

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
telefonun uygulamalar kısmından instagram verilerini filan sildir durdurmaya zorla bir nevi 0 lamış olursun bilgileri sonra tekrardan dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...