Fake account kurup reel account'una takipçi atabilirsin dostum.hepsinin ayrı ayrı instagram id ve şifremizi istemeside gayet mantıklı görünüyor
Bunları bildiğine eminimbu tarz siteler kullanmamanızı tavsiye ederim hem bot hesap, hemde instagramdan shadow ban yiyebilirsiniz.
ama tüm sitelerde değildir muhtemelenFake account kurup reel account'una takipçi atabilirsin dostum.
Bunları bildiğine eminim
bildiğine eminim derken nasıl yani? 4 yıldır instagramda içerik üreticisiyim 5-10binlik sayfalardan bahsetmiyorum ilk zamanlarda bu tür platformlar çok kullandım ama tamamen zarar hiç bir faydası yok sadece görüntü etkileşim sıfır.Fake account kurup reel account'una takipçi atabilirsin dostum.
Bunları bildiğine eminim
Tamam dostum ben de onu kast ediyorum "sadece görüntü" ki bu işlere kalkışan kişilerinde amacının sadece gösteriş olduğunu ikimizde iyi biliyoruzama tüm sitelerde değildir muhtemelen
bildiğine eminim derken nasıl yani? 4 yıldır instagramda içerik üreticisiyim 5-10binlik sayfalardan bahsetmiyorum ilk zamanlarda bu tür platformlar çok kullandım ama tamamen zarar hiç bir faydası yok sadece görüntü etkileşim sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?