onca kişi varken neden bu arkadaş üzerinde denesinler,spam veya şikayet almıştır.İnstagram yetkilileri ile konuşsa daha mantıklı en azından sebebini öğrenirmuhtemelen biri method falan denemiştir üzerinde yapıyorlar hep öyle ticket at ama pek bişey olmaz
daha çok hesap çalıyorlar ama kapattıranda oluyor belki zıt gittiği birileri yapmıştır mavi tikli hesap düşüren bile oluyoronca kişi varken neden bu arkadaş üzerinde denesinler,spam veya şikayet almıştır.İnstagram yetkilileri ile konuşsa mantıklı
Hesap banı geliyor demektir o haldeüyelik kazanmak için yorum atıyorum
o kadarını bilemiyorum fakat destek ile iletişime geçmesi şart gibi görünüyordaha çok hesap çalıyorlar ama kapattıranda oluyor belki zıt gittiği birileri yapmıştır mavi tikli hesap düşüren bile oluyor
taklittInstagrama ticket at bir ihtimal açılır illegal , +18 felan yok ise
yaptım ama faydası olmadıinstgram ile iletişime geçip hesabındaki kimlik bilgileri doğru ise kimliğinin fotorafını atarak açabilirsin diye biliyorum. Eskiden facebook hesabı kapatılınca bu şekilde açılıyordu belki işe yarar
onca kişi varken neden bu arkadaş üzerinde denesinler,spam veya şikayet almıştır.İnstagram yetkilileri ile konuşsa daha mantıklı en azından sebebini
beni instagramın dışında kimse kapatabilir mi acaba cünkü aynı gün yan hesabım da kapanmıştıonca kişi varken neden bu arkadaş üzerinde denesinler,spam veya şikayet almıştır.İnstagram yetkilileri ile konuşsa daha mantıklı en azından sebebini öğrenir
ben açıyorum16k`lık instagram hesabımı kapattılar. onca emek uğraş çöp oldu. hesabı açmamda bana yardımcı olabilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?