çaldıkları ilk hesaptan diğer hesaba ulaşmıs olabilirlerMerhaba arkadaşlar bugün 2 instegram hesabıma başka biri giriş yapmış hesaplar sahte 1 kişi için açmıştım yabancı hesap açtım farkedilmemek için ama 2 hesabımda az önce Rusya'dan anna diye biri giriş yaptı diye bildirim aldım mailden biri giriş yaptı SM-A205G diye bir cihazdan o cihaz bende yok hesaplaradan birinin şifresi değişmişti onu geri alabildim 2 hesabında şifrelerini değiştirip hesap kapatma talebinde bulundum doğru mu yaptım bilemiyorum.
Kafamı karıştıran 2 hesabı birden nasıl buldular sadece bilgisayardan giriş yapıyordum ve omları nasıl bulabilirim biri ne yapmam konusunda beni sakinleştirecek bir öneri verebilir mi?
2D doğrulama kolayca geçilebiliyor artık. Benim 2 hesabım 2D koruması olduğu halde gitti. Herhangi bir rat veya trojan virüsüde yoktu. Adamlar istediğinde her türlü alıyor.Yav arkadaş neden 2D doğrulamayı açmıyorsunuz anlamıyorum ki doğru yapmadın kardeş derhal sms ile girişi açman lazım bu sayede zor çalarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?